Toiminnan tehos­tu­minen

Myyjien työaika kuluu helposti asiakaskohtaisten tarjousten tekemisessä, mikäli työvälineenä on Excel ja asiakaskyselyihin vastataan sähköpostitse tai puhelimitse. Automatisoimalla tätä työlästä tilaus-tarjous-prosessia voit helposti tehostaa myynnin ajankäyttöä.

Esimerkiksi tarjoustenhallinta-työkalun avulla myyjät pystyvät konfiguroimaan virheettömästi asiakaskohtaiset tuotekokonaisuudet ja rakentamaan nopeasti tarjoukset. Tarjousdokumentit voi yhdistää huoltokirjan ja varaosalistojen kanssa verkkopohjaiseen myyntialustaan, jolloin sekä myyjällä että asiakkaalla on aina samat, ajantasaiset dokumentit käytössään.

Tuotetiedon hallinta Myynnin työkalut

Myynnin kasvu

B2B-verkkokaupan tai tilausjärjestelmän avulla palvelet niin suuria kuin pieniä, kotimaisia ja kansainvälisiä asiakkaita. Ajasta ja paikasta riippumatta. Verkkokauppa yhdistettynä keskitettyyn ja helppokäyttöiseen tuotetietojen hallintajärjestelmään, hallitset yhdestä paikasta asiakaskohtaiset valikoimat, hinnat ja saatavuustiedot. Verkkoon tallentuvan asiakastiedon avulla voit kehittää uusia liiketoiminta-alueita ja laajentaa tarjontaasi esimerkiksi huolto- ja varaosamyynnin puolelle.

Myynnin prosesseihin suunnitelluilla digitaalisilla palveluilla voidaan vaikuttaa koko liiketoiminnan ketteröitymiseen ja kasvuun.

B2B-verkkokauppa Digitaaliset palvelut

Parempi asia­kas­ko­ke­mus

Jälleenmyyjät ja loppuasiakkaat tarvitsevat palvelua myös silloin kun myyjä ei ole tavoitettavissa. Verkossa toimivat tuote-, määrä-, ja hintalaskurit sekä tilausjärjestelmät ja verkkokaupat mahdollistavat 24/7 -palvelun ympäri maailmaa. Anna asiakkaallesi mahdollisuus tehdä tuotevertailuja ja -valintoja verkossa ja helpota ostopäätöksen tekoa visuaalisten esitysten avulla.

Asiakkaan ostamista helpottavilla ratkaisuilla voit palvella hyvin myös pienempiä asiakkaita, jotka muuten jäisivät isompien asiakkuuksien varjoon. Kun asiakkaiden ostohistoria tallentuu verkkoon, voit tiedon pohjalta tarjota asiakkaalle esimerkiksi lisä- ja varaosia.

B2B-verkkosivut Apua ostamiseen