Tyytyväisiä asiakkaita

Asiakkaillemme olemme luotettava ja aktiivinen kumppani, joka toteuttaa projektit aikataulussa, sovitussa laajuudessa ja budjetissa. Kokeneet ja omistautuneet avainhenkilöt vastaavat projekteista alusta loppuun, ja jakavat aktiivisesti tietoa uusista digitalisaation tarjoamista hyödyistä selkokielisesti ja ymmärrettävästi. Tyytyväiset asiakkaat ovat se syy, miksi me tätä hommaa tehdään.

Onneksemme 100% asiakkaistamme suosittelee meitä!

Asiakkaat Kokemuksia

Yhteystiedot

e21 Solutions Oy
Itälahdenkatu 18 A, 2 krs.
00210 Helsinki

Y-tunnus: 1601472-2

Puh. 09 4243 1100
info@e21.fi

Verkkolaskutusosoite
003716014722
Operaattori
003708599126 (Liaison)

Paperilaskut
e21 Solutions Oy
PL 50500
01051 LASKUT

e21 yhteyshenkilöt

Marko Rautakoura
TJ, partneri
Mikko Särkikangas
Myyntijohtaja, partneri
Pirjo Mänttäri
Toimistopäällikkö, laskutus
Titiu Rajanto
Palvelumuotoilija
Theo Martin
Palvelumuotoilija
Pauliina Sapman
Palvelumuotoilija
Kasperi Klaavo
Teknologiajohtaja, kehittäjä
Jari Mononen
Vanhempi kehittäjä
Petri Vehviläinen
Kehittäjä
Yves Garcia
Kehittäjä

Tule meille töihin!

Etsimme jatkuvasti B2B-myynnin ja asioinnin digitalisoinnista kiinnostuneita tai alalla jo pidempään työskennelleitä ammattilaisia.

Meillä pääset mukaan mielenkiintoisiin ja haastaviin projekteihin rakentamaan asiakkaillemme monipuolisia B2B-verkkopalveluratkaisuja. Vaihtelevien kehitysprojektien ohella pääset kehittämään omaa osaamistasi erilaisten teknologioiden parissa ja toimenkuvasi muodostuu osaamisesi ja kiinnostuksesi pohjalta. 


Pyydä Marko puhujaksi!

Marko Rautakoura - myynnin ja digitalisaation puolestapuhuja

Toimitusjohtajamme Marko Rautakoura on kokenut ja sanavalmis myynnin ja yrittäjyyden puolestapuhuja. Hän on kerännyt esiintymiskokemusta kymmenistä erilaisista tilaisuuksista asiantuntijapuheenvuoroista ministeritason keskusteluihin. Hänen 20 vuoden kokemus myynnin digitalisaatiosta, yrittäjyydestä ja erityisesti teollisuuden ja teknisen kaupan kehittämisestä tarjoavat herkullisia mahdollisuuksia asiantuntevaan ja samalla viihdyttävään esitykseen. 

Pyydä Marko puhujaksi