Myyjän työpöytä

B2B-yrityksille räätälöitävä verkkopohjainen kokonaisuus, joka kokoaa yhteen kaikki yrityksen myynnin tarvitsemat työkalut

e21:n Myyjän työpöytä on innovatiivinen ja vuosien kokemukseen pohjautuva ratkaisu, joka tarjoaa myynnille skaalautuvuuden mahdollisuudet. Kun kaikki tieto ja valitut toiminnallisuudet on yhdistetty keskitettyyn työkaluun, kuka vain voi hypätä asiakkuuteen sisään ja jatkaa myynnillisiä toimenpiteitä.

Myyjän työpöytä

Myyjän työpöytä voidaan kytkeä verkkokauppaan tai tilausjärjestelmään niin, että asiakas voi itse valita itse tuotteet ja määrät erilaisten ostamista helpottavien työkalujen avulla, joiden pohjalta hän tekee tarjouspyynnön. Verkkopohjaisen Myyjän työpöydän avulla myyjät rakentavat nopeasti tarjouksen sekä hallinnoivat ja päivittävät versioita myyntiprosessin eri vaiheissa. Myyjä valitsee asiakkaalle tarjottavat tuotteet ja määrät sekä mahdolliset asiakaskohtaiset hinnat tai muut alennukset. Lopuksi myyjä lähettää tarjouksen asiakkaan sähköpostiin PDF-versiona ja/tai linkin ostoskoriin. Asiakkaalle voidaan tarjota mahdollisuus muokata tuotteita tai niiden määrää, tai pelkästään hyväksyä / hylätä tarjous.

+ Työpöydän tueksi voidaan rakentaa erilaisia laskureita esimerkiksi hinnan laskemiseen.

+ Myyjän työpöytää voivat käyttää niin yrityksen omat myyjät kuin tarvittaessa jälleenmyyjätkin. Jälleenmyyjät näkevät työkalun avulla omat hintansa (ja mahdolliset muut kulut) ja voivat sen pohjalta tarjota tuotteita haluamallaan hinnalla eteenpäin omille asiakkailleen.

ERPiä joustavampi

 • Käyttö mahdollista millä laitteella ja mistä vaan. Vaikka tien päältä kännykästä.
 • Nopea ja hyvin suunnitteltu käyttöliittymä jonka kanssa voit tehdä tarjouksen vaikka suoraan palaverissa asiakkaan luona.
 • Tarjous ei näytä laskulta ja sitä voidaan rikastaa linkeillä kattavampaan tuotetietoon.
 • Tarjouksen hyväksyminen, tilaaminen ja uudelleentarjoaminen on suoraviivaista. Lyhentää myyntiprosessia.
 • Automaattiset muistutukset asiakkaalle (ja myyjälle) avoimista tarjouksista. Vähemmän unohtuneita tarjouksia.

Myyjän paras kaveri

 • Nopea tapa tehdä ulkoasullisesti miellyttävä tarjous tarvittavien liitteiden kera
 • Kaikkien myyjien kaikki tarjoukset samassa paikassa tuoteryhmittäin
 • Tarjousten statuksen seuranta
 • Aktiivinen linkki tuotesivulle, eli nettisivuille, jossa tarjotaan enemmän tietoa
 • Mahdollisuus muistutuksiin niin myyjälle kuin myyntijohdolle
 • Kattava ja selkeä raportointi
 • Integraatiot ERP-järjestelmiin ja verkkokauppaan - sieltä tulee hinnat ja saatavuustiedot
 • Asiakaskohtaiset sopimushinnat luovat tarjoustyön pohjan, mutta hinnaston muutokset otetaan huomioon
 • Rahtilaskennan mahdollisuus

Heräsikö kysymyksiä?

Pyydä esittely myyjän työkaluista

Hinnoittelutyökalu muuttuvien hintojen hallintaan

Hinnoittelutyökalu sujuvoittaa jatkuvasti muuttuvien hintojen hallintaa. Työkalu sopii etenkin satojen tai tuhansien tuotenimikkeiden myynnin ja hinnoittelun tehostamiseen, ja se auttaa myyjää optimoimaan sekä ylläpitämään tuotteiden myyntikatteita.

Hinnoittelutyökalu

Asiakaskohtaiset hinnastot suoraan verkosta taiton automatisoinnilla

Taiton automatisointi on verkkopohjainen työkalu, jonka avulla myynti ja markkinointi voivat päivittää ja räätälöidä erilaisten tuotekatalogien, esitteiden, hinnastojen ja kuvastojen tietoja. Työkaluun määritellään haluttu visuaalinen ilme, jolloin pelkkien tuotetietojen ja hintojen lisäämisen tai päivittämisen avulla voidaan nopeasti tulostaa yrityksen brändin mukaisia tulosteita. Työkalu taittaa ammattimaisen näköiset tulosteet ja tarvittaessa myös korkealaatuisia ja painokelpoisia aineistoja nappia painamalla.