B2B-myynnin alusta tuo kasvua

Myyntialusta on suunniteltu suurten tuotevalikoimien, ratkaisukokonaisuuksien sekä projektitoimitusten tarjoustyön hallintaan. Siitä on tehty niin helppokäyttöinen, että myyjät voivat vaivatta tehdä useita tarjouksia päivässä asiakaskohtaisilla hinnoilla ja saatavuustiedoilla. Siihen voidaan tallentaa tarjouksiin liittyvä viestintä asiakkaan kanssa, jolloin myyntiprosessista tulee läpinäkyvä kaikille osapuolille. Alusta tuo myyjän työhön järjestelmällisyyttä, joka parantaa mahdollisuuksia kaupan aktiiviseen edistämiseen. Erilaiset seuranta ja raportointityökalut auttavat myynnin johtoa myynnin ja kasvun ohjaamisessa.

 

Myyjän työpöytä

Myyntialustan kivijalka on helppokäyttöinen tarjoustyökalu

B2B-myynnin alustan tärkein toiminnallisuus on tarjoustyäkalu, joka tekee tarjouspyyntö-tarjous-tilaus -prosessista sujuvaa, tehokasta ja läpinäkyvää. Lisäksi B2B-myynnin tarpeisiin räätälöity tarjoustyökalu mahdollistaa visuaalisesti houkuttelevan ja selkeän tarjouksen luomisen asiakkaalle vaikka itse neuvottelutilanteessa asiakkaan kanssa. Myyjän on helppo lisätä tarjoukseen linkkejä verkkopalvelussa sijaitseviin tuotetietoihin sekä päivittää tarjousta asiakkaan toiveiden perustella. Miellyttävä tarjous vahvistaa luottamusta yritystä kohtaan ja nopeuttaa tarjouksen hyväksyntää.

Tarjousneuvotteluiden aikana tapahtuva myyjän ja asiakkaan välinen kommunikointi sekä erilaiset muutospyynnöt voidaan toteuttaa työkalun kautta, jolloin keskustelu on läpinäkyvää ja tarvittaessa muiden myyjien luettavissa. Asiakas näkee mahdolliset muutokset heti tarjouksessa ja voi painaa "hyväksy" -nappia heti kun tarjous on tarpeeseen sopiva. Myyjän puolella kuka tahansa voi tarvittaessa ottaa neuvottelusta "kopin", koska tarvittava tieto on koottuna yhteen paikkaan. Näin ollen lomat tai sairastumiset eivät häiritse neuvotteluprosessia tai sen aikataulua.

Asiakkaan tarpeiden pohjalta B2B-myyntiin räätälöity tarjoustyökalu rakentaa yrityksen kilpailuetua mahdollistamalla paremman asiakaskokemuksen tarjoamisen yritysilmeen mukaisella, selkeällä ja toimitus- sekä saatavuustiedoin varustetulla tarjouksella. 

 

 

Suositun tarjoustyökalun ominaisuudet

Helppokäyttöisyys

 • nopea tarjoustyö - tarjouksen teko asiakaspalaverissa
 • integraatio verkkokauppaan ja/tai ERP-järjestelmään: ajankohtaiset hinta- ja saatavuustiedot suoraan tarjoukseen
 • asiakaskommentit näkyvät samassa työkalussa
 • käytettävissä myös mobiilisti.

Erinomainen asiakaskokemus 

 • tyylikäs ja informatiivinen PDF-tarjous
 • tarjousta voi tarkastella myös verkossa
 • kattavat tiedot tarjotuista tuotteista mm. saatavuus / toimitusaika
 • aktiiviset lisätietolinkit - verkkosivun tuotesivuille / videoihin 
 • tarjouksen hyväksyminen suoraan verkossa = tilaaminen helppoa
 • helppo kommentointi myyjälle 
 • automaattiset muistutukset avoimista tarjouksista.

Tuo tehoja myyntiin

 • kaikki tarjoukset ja niiden versiot yhdessä paikassa - helppo hallinnointi
 • tarjouksista tilannetieto - myyjä voi luokitella ja rajata
 • muistutukset avoimista tarjouksista 
 • helppo lisätä kenttiä ja lisätiedostoja, joita ei ole ERP-järjestelmässä
 • ajantasaiset tuotteiden saatavuustiedot ja asiakaskohtaiset sopimushinnat.

Tarjoustyön läpinäkyvyys

 • tilanneraportit johdolle: euromääräinen tarjouskanta, lajittelu per tuote, tuoteryhmä, asiakas ja myyjä
 • läpinäkyvyys koko tarjouskantaan - ennustettavuus
 • tarjoustyöstä tulee henkilöriippumaton - kuka vain voi jatkaa tarjouksen edistämistä.

Tyytyväiset asiakkaat kertovat

B2B-myynnin alusta räätälöidään asiakkaan tarpeita vastaavaksi niin toiminnallisuuksien kuin visuaalisen ilmeen osalta. Huolehdimme asiakkaistamme ja palvelun toimivuudesta tehokkaasti myös käyttöönoton jälkeen, ja autamme alustan käyttöönotossa. Alusta kehittyy jatkuvasti, ja asiakkaamme ovatkin olleet sen tarjoamiin työkaluihin varsin tyytyväisiä. Ohessa käyttäjiltä saatua palautetta. He, jos ketkä, tietävät miten toimiva alusta todella on.Heräsikö kysymyksiä?

Pyydä esittely B2B-myynnin alustasta

B2B-myynnin alustaan liitettäviä työkaluja

Hinnoittelutyökalu muuttuvien hintojen hallintaan

Hinnoittelutyökalu sujuvoittaa jatkuvasti muuttuvien hintojen hallintaa. Työkalu sopii etenkin satojen tai tuhansien tuotenimikkeiden myynnin ja hinnoittelun tehostamiseen, ja se auttaa myyjää optimoimaan sekä ylläpitämään tuotteiden myyntikatteita.

Hinnoittelutyökalu

Asiakaskohtaiset hinnastot suoraan verkosta taiton automatisoinnilla

Taiton automatisointi on verkkopohjainen työkalu, jonka avulla myynti ja markkinointi voivat päivittää ja räätälöidä erilaisten tuotekatalogien, esitteiden, hinnastojen ja kuvastojen tietoja. Työkaluun määritellään haluttu visuaalinen ilme, jolloin pelkkien tuotetietojen ja hintojen lisäämisen tai päivittämisen avulla voidaan nopeasti tulostaa yrityksen brändin mukaisia tulosteita. Työkalu taittaa ammattimaisen näköiset tulosteet ja tarvittaessa myös korkealaatuisia ja painokelpoisia aineistoja nappia painamalla.