Taiton automatisointi

Taiton automatisointi on verkkopohjainen työkalu, jonka avulla myynti ja markkinointi voivat päivittää ja räätälöidä erilaisten tuotekatalogien, esitteiden, hinnastojen ja kuvastojen tietoja. Työkaluun määritellään haluttu visuaalinen ilme, jolloin pelkkien tuotetietojen ja hintojen lisäämisen tai päivittämisen avulla voidaan nopeasti tulostaa yrityksen brändin mukaisia tulosteita. Työkalu taittaa ammattimaisen näköiset tulosteet ja tarvittaessa myös korkealaatuisia ja painokelpoisia aineistoja nappia painamalla.

Taiton automatisointia voidaan laajentaa asiakaskohtaisten materiaalien tuottamiseen. Myyjien arkea helpottaa esimerkiksi asiakkaan hinnoilla varustettujen esitteiden tulostamisen mahdollisuus. Halutut materiaalit voi tarjota myös asiakkaiden ladattavaksi ja tulostettavaksi suoraan verkkosivustolta.


Taiton automatisoinnin hyödyt

Kustannussäästö
Painomateriaalien tuottaminen on perinteisesti edellyttänyt isoja tuotantomääriä. Automaattitaitto mahdollistaa materiaalien tuottamisen pienemmissä erissä tai vaikka yksi kerrallaan - aina ajantasaisilla tuotetiedoilla.

Ajansäästö
Myyjien työ nopeutuu ja helpottuu kun ajantasaista tuotetietoa ja asiakaskohtaista hintatietoa ei tarvitse hakea eri lähteistä.

Ajantasainen tieto
Asiakastyyväisyys lisääntyy kun asiakkaat saavat aina laadukasta ja ajantasaista tietoa yrityksesi tuotteista, jokaisen kanavan kautta.

Vähemmän virheitä
Kun kaikki tuotetieto on keskitetty yhteen paikkaan, niiden ylläpito helpottuu ja virheiden määrä vähenee.

Personoidut katalogit
Myyjä voi itse tulostaa nopeasti asiakaskohtaiset tuoteluettelot, sopimushinnastot sekä niiden eri kieliversiot.

Ulkoasu yrityksen ilmeen mukaan
Työkaluun määritellään yrityksen oma visuaalinen ilme, jolloin yhdenmukaisuus säilyy kautta linjan.

Helppo jakaa sähköisesti
Myynti ja markkinointi voivat tulostaa joko printti- tai digiversion halutusta materiaalista. Digitaaliset versiot on helposti jaettavissa esimerkiksi sähköpostin välityksellä tai ladattavissa yrityksen verkkosivuilta.

Printti- ja painokelpoinen
Työkalu tuottaa automaattisesti hyvälaatuista printtikelpoista materiaalia sekä korkealaatuista painokelpoista materiaalia.