Olemme yritys, jolla on aitoa tavoitteellisuutta muotoilla ja kehittää kaupallisesti tehokkaita digitaalisia ratkaisuja siivittämään asiakkaitamme kohti kasvua ja uusien liiketoimintojen innovointia. Täten meille on päätynyt töihin kivenkovia alan ammattilaisia, joita inspiroi niin omaan työhön kuin alaan liittyvä jatkuva oppiminen. 

Lisäksi meitä yhdistää pehmeämpi tavoite tehdä tästä työarjesta kaikille hiukan helpompaa, kollegoista asiakkaiden loppukäyttäjiin asti. Tällä tavoitteella olemme porskutelleet eteenpäin yli 20 vuotta, vakavaraisesti ja pitkien työ- ja asiakassuhteiden saattelemana. Käytännön tasolla tämä tavoite näyttäytyy asiakkaille elämää helpottavien ja excel-rutiineja poistavien B2B-verkkopalveluiden kehittämisenä. Samalla pidämme huolta, että työntekijämme eivät maanantai aamuisin huokaise ahdistuksesta vaan perustyytyväisyydestä arkiseen työntekoon.

Matalan organisaation yrityksessämme pystyt helposti olemaan mukana projektin kaikissa vaiheissa ja pääset oikeasti näkemään oman työsi tuloksen. Meillä ei tehdä töitä euron kuvat silmissä, vaan meille tärkeää on tarkoituksellisuus, järkevien toimintamallien kehittäminen sekä se, että työ ja vapaa-aika pysyvät tasapainossa. Meillä päivän päättyessä voit tuntea, että tänäänkin olen ollut osa ratkaisua, joka helpottaa muiden elämää.

Tiiminkehityspäivät legot

Työhyvinvointi tapissa

Tiimityöskentelymme perustuu yhdessä luotuun “Of service to others” -ajatteluun, jonka keskiössä ovat seuraavat asiat:

 • Kuuntelu ja kunnioitus eli haluamme, että meistä jokaisella on tunne siitä, että häntä kuunnellaan ja hänellä on merkitystä
 • Kommunikointi eli pyrimme siihen, että tiimityö on vaivatonta ja kaikki ymmärtävät, mitä heiltä odotetaan
 • Pidämme katseen horisontissa ja jalat maassa, eli opettelemme huomaamaan milloin ali- tai ylisuoritamme ja pyrimme löytämään sopivan tasapainon uutta ja jännittävää sekä tuttua ja testattua.
 • Kasvamme yhdessä eli olemme ylpeitä sekä yksilön että koko tiimin saavutuksista. Opimme ja kasvamme yhdessä, palvelemalla toinen toisiamme.

Tavoitteemme on luoda tasavertainen ja avoin, yhtä lailla vastuuta kuin suurta vapauttakin tarjoava työympäristö, joka tukee kaikkia osallisia myös henkilökohtaisissa tavoitteissa. Tämän takia meillä myös viihdytään. Tiimikavereinasi toimivat auttamishaluiset ja rautaisen rennot alan ammattilaiset.

Kattavat edut

Meillä työntekijöiden viihtyvyydestä pidetään huolta rennolla ilmapiirillä ja poikkeusellisen kattavilla eduilla:

 • Vapaa-ajan vakuutus ilman rajoitteita
 • Liikunta- ja kulttuurisetelit
 • Julkisen liikenteen kk-lippu
 • Joustavuutta työelämän ja vapaa-ajan yhteensovittamisessa
 • Valitsemasi työvälineet; läppäri ja puhelin
 • Mahdollisuuksia kehittyä ja kouluttautua
 • Tulorahoitteisen yli 20v. alalla olleen yrityksen vakaus
 • ja tietty… hedelmiä ja virvoitusjuomia vapaasti nautittavaksi toimistolla

Sijainti

Toimistomme sijaitsee Helsingissä Lauttasaaressa. Teemme töitä Lauttasaaren toimistolla silloin kun projektit edellyttävät yhdessä tekemistä ja innnovointia, vapaata tiedonkulkua yhteisissä tiloissa tai osallistumme yhteiseen e21-päivään. e21-päivä koostuu esimerkiksi strategisesta keskustelusta, keissien läpikäynnistä sekä yhteisestä illanvietosta. Muuten ottaen yhteydenpito toimii videopuheluiden ja chattien avulla. 

Tällä hetkellä etsimme

Voit laittaa meille avoimen hakemuksen osoitteeseen rekry@e21.fi

Senior Fullstack-kehittäjä

Tehtävänkuvaus

Etsimme kokeneen fullstack-kehittäjän vahvistamaan tiimiämme ja kehittämään digitaalisen liiketoiminnan ratkaisuja asiakkaillemme. Tehtävänkuvaan kuuluu sekä sovellusarkkitehdin rooli uusien verkkopalveluiden suunnittelussa ja kehittämisessä että fullstack-kehittäjän tehtävät verkkopalveluiden ylläpitoprojekteissa. Pääset hyödyntämään ongelmanratkaisutaitojasi ja teknistä osaamistasi, luoden aina entistä parempia verkkopalveluita yhdessä muun osaavan tiimin kanssa.

Hakijalta toivomme

 • Vahvaa näyttöä teknisestä osaamisesta: Sinulla on kokemusta verkkopalveluiden suunnittelusta ja toteutuksesta, mm. reaktiiviset käyttöliittymät, REST-rajapintojen suunnittelu, järjestelmäintegraatiot ja pilvipalveluiden hyödyntäminen. Osaat käsitellä dataa sujuvasti sekä tietokoneen että ihmisen ymmärrettävässä muodossa. Saat luotua teknisen suunnitelman asiakkaan vaatimusten pohjalta, ottaen kantaa tarvittaviin käyttöliittymiin, rajapintoihin ja ulkoisiin palveluihin.
 • Vastuullisuutta: Pystyt ottamaan asiakasprojekteja vastuullesi, kommunikoimaan asiakkaiden kanssa ja varmistamaan asioiden hoitamisen loppuun asti.
 • Erinomaisia kommunikaatio- ja yhteistyötaitoja: Pystyt viestimään selkeästi, työskentelemään sujuvasti tiimin ja asiakkaiden kanssa sekä dokumentoimaan työsi huolellisesti. Asiakasviestintä on pääosin suomenkielellä.
 • Oppimishalukkuutta: Olet innostunut uusista teknologioista ja halukas jatkuvasti kehittämään osaamistasi.

Käytetyt teknologiat

Pääasiallinen teknologiapino sisältää muun muassa .NET Framework, Javascript / Typescript, Vue.js, Azure Cloud ja MS SQL / Azure SQL. Pääset myös itse vaikuttamaan teknologioihin ja työskentelytapoihin.

Kiinnostuitko?

Mikäli haluat kuulla lisää projekteistamme tai meistä, ole yhteydessä! Heti rekrytointiprosessin alkuvaiheessa pääset keskustelemaan kehittäjiemme kanssa projekteista ja e21:lla työskentelystä. Verkkosivustoltamme löydät myös tietoa meillä työskentelevistä asiantuntijoista sekä asiakkaistamme.