Toimitusjohtajamme Marko Rautakoura on kokenut ja sanavalmis B2B-myynnin ja digitalisoinnin puolestapuhuja. Hän on kerännyt esiintymiskokemusta kymmenistä erilaisista tilaisuuksista asiantuntijapuheenvuoroista ministeritason keskusteluihin asti. Hänen 20 vuoden kokemus myynnin digitalisaatiosta, yrittäjyydestä ja erityisesti teollisuuden ja teknisen kaupan kehittämisestä tarjoavat herkullisia mahdollisuuksia asiantuntevaan ja samalla viihdyttävään esitykseen. 

Markon yrittäjyystausta auttaa ymmärtämään jokapäiväisiä haasteita ja strategisten valintojen merkitystä arjen tekemisessä. Kun haluat Markon tilaisuuteesi puhujaksi, täytä yhteystietosi oheiseen lomakkeeseen tai ota suoraan yhteyttä Markoon.

Yhteydenottopyyntö Markolle

Marko Rautakoura
TJ, partneri

Puheenaiheita voivat olla esimerkiksi:

Miten lähteä ketterästi liikkeelle B2B-myynnin digitalisoinnissa? Miten verkkoliiketoiminnalla rakennetaan uutta kasvua? Etämyynnissä onnistuminen - millaisia työkaluja ja mitä osaamista tarvitaan?

Marko on ollut mukana mm. seuraavissa mentorointihankkeissa
  • Keskuskauppakamarin Digitaalinen polku - ohjelman Mentori ja johtoryhmän jäsen
  • Median uudet roolit ja tehtävät digitaalisessa merkitysyhteiskunnassa – Medeia-hanke johtoryhmän jäsen
  • KasvuKraft Inkoon kunnan edustaja
  • KasvuOpen* Mylläri vuodesta 2016


*Suomen suurimmassa kasvuyrittäjyysohjelmassa osallistuvat yritykset pääsevät testaamaan ideoitaan ja vauhdittamaan kasvuaan yhdessä omien alojensa parhaiden asiantuntijoiden kanssa. Myllärit vaihtuvat Kiitoratapäivien teemojen mukaan. Taustaltaan he ovat enkelisijoittajia, myynnin osaajia, markkinoijia, eri maiden ja kansainvälistymisen tuntijoita, vientiyritysten johtajia, toimitusjohtajia ja strategian sparraajia. Marko on toiminut KasvuOpen finaaleissa myllärinä sparraten yli 30:ntä yritystä kasvun polulla.