Kattavat työkalut ostamisen avuksi

Kerabit on katto- ja vedeneristysrakentamisen huippuasiantuntija. Yritys kuuluu Nordic Waterproofing Groupiin, joka on yksi Euroopan johtavista vedeneristystuotteiden ja –palveluiden toimittajista. Tytäryhtiö KerabitPro Oy:n toiminnan ydintä on puolestaan katto- ja vedeneristysurakointi sekä kattohuolto.

Suunnittelua, tuotevalintaa ja ostamista helpottavat verkkoratkaisut

Kattava tuotetieto, ohjeistus ja visuaaliset käyttökohteiden esittelyt ovat Kerabitin verkkoratkaisujen ja koko myynnin lähtökohtana. Kerabitin palveluiden taustalla pyörii e21:n SOLU-järjestelmä, jonka avulla tuotetietoa hallitaan ja rikastetaan keskitetysti yhdestä paikasta. Näin sekä Kerabitin myynnillä että asiakkailla on ajankohtainen tieto käytössään.

Pientalo-asiakkaille on rakennettu Kattomaatti-palvelu, jossa pientalon omistaja voi helposti ja nopeasti suunnitella haluamansa Kerabit-katon. Asiakas valitsee ensin haluamansa katon muodon, kaltevuuden ja katetyypin. Tämän jälkeen Kattomaatti pyytää valitsemaan katteen ja julkisivun värin. Lopuksi asiakas syöttää katon mitat ja valitsee haluamansa ulokkeet. Kattomaatti laskee tietojen avulla tuotteiden menekit ja ehdottaa muita rakentamiseen tarvittavia tuotteita. Helppoa!

Kerabit Case

Saumaton palveluiden integraatio

Kerabitille on toteutettu myynnin ja asiakaspalvelun digitalisoinnin lisäksi myös yrityksen sisäistä toimintaa ja viestintää tehostavia ratkaisuja. SOLU -taustaratkaisu mahdollisti helposti ylläpidettävän palvelun toteuttamisen asiakkaan omiin sisäisen viestinnän tarpeisiin. Ratkaisu sisältää muun muassa tunnistautumisen, integraation Kerabitin sisäiselle tiedostonjakopalvelimelle, uutispalvelun sekä työhyvinvointikalenterin.

Kehityskumppanuus on ollut palkitsevaa. Olemme onnistuneet vastaamaan yhä sähköisemmäksi muuttuvan ja koko ajan uudistuvan toimintaympäristön vaatimuksiin ja tehostamaan toimintaa monella eri alueella.

- Jari Väisänen, Liiketoimintajohtaja, Kerabit

Tuotevalitsin Myynnin työkalut Tekninen toteutus

Pitkä ja tuottelias kumppanuus

Kerabitin ja e21:n yhteinen taival on jatkunut kohta kymmenen vuotta suotuisissa merkeissä.

”Kuluneiden vuosien aikana olemme toteuttaneet menestyksekkäästi koko joukon uusia palveluita projekti kerrallaan. Kerabit on hyvä esimerkki siitä, millaisia mahdollisuuksia digitalisoinnilla on koko yrityksen toiminnassa”, summaa yhteistä historiaa e21:n myyntijohtaja Mikko Särkikangas.

e21 Avainhenkilöt

Mikko Särkikangas
Myyntijohtaja, partneri
Theo Martin
Palvelumuotoilija

Lisäkysymyksiä? Mikko vastaa mielellään!

Ota yhteyttä Mikkoon