Tuotevalitsin ohjaa ja helpottaa asiakkaan ostamista, sillä se mahdollistaa räätälöityjen tuotteiden ja ratkaisujen tarjoamisen verkossa. Työkalu soveltuu etenkin keskisuurten yritysten teknisten tuotteiden myyntiin. Tuotevalitsin soveltuu sekä asiakkaille että myyjille: asiakkaille se toimii itsepalvelutyökaluna tuotekonfiguroinnissa ja myynnissä se toimii myös myynti- tai tarjouskonfiguraattorina.


Ohjattu tuotevalinta

Tuotevalitsin osiot banneri

Tuotevalitsimen hyödyt

Ohjaa ja visualisoi asiakkaan tuotevalintaa - Tuotevalitsin räätälöi automaattisesti monimutkaisetkin tuotteet ja ratkaisut asiakkaan tarpeisiin sopivaksi. Työkalu kertoo mitä tietoja tarvitaan, ja konfiguroi ja visualisoi tuotteet automaattisesti tiedon pohjalta. Näin mahdollistuu massaräätälöinti verkossa.

Poistaa myynniltä työllistävät tuotekyselyt - Työkalu tarjoaa asiakkaille itsepalvelu-toiminnon, jolloin myynniltä ja suunnittelijoilta poistuu työllistävät tuotekyselyt. Myynti voi keskittyä monimutkaisiin ratkaisutoimituksiin kun puhelin ja sähköposti hiljenevät.

Vähentää tuotevalintaan liittyviä virheitä - Työkalu vähentää käsityön tarvetta, jolloin myös virheiden todennäköisyys pienenee. Työkalu toimii myyjän tarjous- ja hinnoittelutyökaluna, joka nopeuttaa tarjousten ja tilausten käsittelyä sekä vähentää teknisen osaamisen merkitystä.

Parantaa asiakaspalvelua ja tehostaa myyntiä - Tuotevalitsin yhdistää kaikki tarjous-tilausprosessissa tarvittavat tiedot ja ohjaa asiakasta ostamiseen saakka. Ostamisen helppous sitouttaa asiakkaan yritykseen. Tuotevalitsimen avulla palvelet myös kv-jälleenmyyntiä ajasta ja paikasta riippumatta.

Kevyt ja helposti integroitava ratkaisu - Tuotevalitsin on suunniteltu myynnin ja ostamisen helpottamiseen. Se ei ole raskas IT-projekti, vaan kevyt ratkaisu keskisuurille yrityksille. Voit heittää Excelin roskiin ja integroida Tuotevalitsimen yrityksesi taustajärjestelmiin (ERP, CRM ym.).

Soveltuu erityisesti teknisille tuotteille - Työkalu on suunniteltu teollisuuden tarpeiden pohjalta. Se sopii niin jälleenmyyjien kuin loppuasiakkaiden käyttöön.

Soveltuuko tuotevalitsin yrityksellenne?

Tilaa maksuton kartoitus

Esimerkki Tuotevalitsimesta