Tulosta sopimushinnasto suoraan verkosta

Kategoriat

  • Tuotetiedon hallinta
Marko Rautakoura

B2B myynnissä yksi tärkeimpiä kauppaan vaikuttavia tekijöitä on asiakkaiden sopimushinnat. Kun asiakas on tehnyt pidempiaikaisen sopimuksen yrityksen kanssa, häntä ei enää kiinnosta yrityksen ovh-hinnat. Häntä kiinnostaa vain hänen omat sopimushintansa ja sen tiedon pohjalta hän tekee joko ostopäätöksen tai kilpailuttaa muita toimijoita.

Kun yritys siirtää myyntiprosessiaan verkkoon, sinne laitetaan luonnollisesti tuotteiden ovh-hinnat. Koska ovh-hinnat eivät kiinnosta sopimusasiakkaita, heille on hyvä tuottaa tunnistuksen takana oleva extranetti, josta he pääsevät tilaamaan tuotteita omilla sopimushinnoillaan.

Sitten tulee tilanteita - niin myyntiprosessissa kuin asiakkaan toiminnassa - jolloin olisi kätevää saada verkossa olevat sopimushinnat tulostettua paperille, tyylikkääseen muotoon. Ja ehkä vielä omalla logolla. Myynnissä ja markkinoinnissa säästyisi monta kallisarvoista ”kopioi-liitä” -minuuttia ja ehkä myös muutama virheiden korjaamisesta johtuva negatiivinen tunteenpurkaus. 

Ota käyttöön Dynaaminen PDF-ratkaisu

Tämän, asiakkaiden esiin tuoman, tarpeen pohjalta e21 kehitti ratkaisun, jonka avulla asiakaskohtaisen hinnaston tulostaminen suoraan netistä on yksinkertaista ja nopeaa. Dynaaminen PDF –ratkaisumme antaa niin myyjän kuin asiakkaan tulostaa personoidun tuoteluettelon, asiakaskohtaisilla hinnoilla. Ratkaisumme automatisoi eri painotuotteiden kuten tuotekorttien, tuoteluetteloiden ja hinnastojen taittoprosessin verkkopalveluun syötettyä tietoa hyväksi käyttäen.

Niille yrityksille, kenellä on jo e21:n Solu Business Solution (SOLU) käytössä, Dynaamisen PDF -ratkaisun toteuttaminen on nopeaa. Muutaman päivän ohjelmointityön jälkeen heidän ei tarvitse muuta kuin valita tulostettavaan tuoteluetteloon tarvittavat tiedot SOLU tietokannasta ja ratkaisu taittaa PDF:n klikkauksesta. Ja PDF dokumentti on sellaisenaan digipainokelpoinen. Helppoa! Ja mikäli yrityksellä on tarvetta jalostaa versio visuaalisesti vaativiin toteutuksiin, niin sekin onnistuu.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!

Marko Rautakoura CEO, Senior Consultant, Partner +358 400 426 864 marko@e21.fi

Aiheet

Arkisto

Jätä yhteydenottopyyntö, palaamme asiaan mahdollisimman pian!