Blogi

Vierityspalkki Logo
17.11.2010

SOLU Business Solution Vierityspalkin esittelyssä

SOLU Business Solution on mukana Vierityspalkin julkaisujärjestelmät-artikkelisarjassa, jossa esitellään Suomessa markkinoilla olevia julkaisujärjestelmiä

Solu business solution
22.06.2010

Uusi SOLU Business Solution

Olemme toteuttaneet 10 vuoden aikana satoja verkkopalveluratkaisuja. Niiden jatkuva kehittäminen ja kilpailukyvyn ylläpito kuuluu tehtäviimme. Teknologian uudistaminen on suuri osa tätä työtä. Nyt julkistamme täysin uuden SOLU Business Solution –verkkopalvelualustan, joka korvaa aiemman SOLU CMS version 3.

Palaveri
16.03.2010

Hyviä uutisia sinne myyntijohdon palavereihin

Yhä useamman b-to-b-palvelun myynti kasvaa nopeimmin verkossa. Se tarkoittaa, että jokaista asiakasta ja myyntitapahtumaa voi seurata. Se tarkoittaa, myös, että siitä voi oppia ja sitä voi tehostaa.

Hiirikäsi
16.02.2010

Asiakkuudet luodaan kokemusten kautta

Tällaisena kunnon pakkastalvena mitataan onko tullut ostettua pohjoisen oloihin tehty auto – vai hyvännäköinen mutta hyödytön sporttipeli. Tai onko miljoonatalossa kunnon eristeet – vai pelkästään näyttävä osoite ja ulkoverhoilu. Toki brändi on tärkeä, mutta elämän realiteetti on, että auton pitää kulkea ja talon pysyä lämpimänä.

Napakymppi
16.01.2010

Tositarinoita siitä miten onnistut verkossa

4 x 15 seminaarimme keskiviikkona 28.4.Verkkopalvelut ja b-to-b-myynnin johtaminen onnistui palautteen mukaan erinomaisesti. Tilaisuus juhlisti samalla e21:n 10-vuotista alkumatkaa.

Jätä yhteydenottopyyntö, palaamme asiaan mahdollisimman pian!