Happirikasta joulua ja eloisaa uutta vuotta 2019!

Marko Rautakoura

Vuosi vuodelta vauhti kiihtyy ja kovenee. Aika tuntuu kuluvan yhä nopeammin. Vaikka aika kuluu, niin on ilahduttavaa, kuinka pitkäjänteisesti saamme tehdä töitä asiakkaidemme kanssa. Projektit muuttuvat ja kehittyvät, uusia ajatuksia vaihdetaan ja suuntaa muutetaan, mutta hyvä asiakkuus pysyy. Amazonin tulo saattaa joitakin jännittää, tosin siihenkin on mahdollista varautua hyvällä strategialla.

Lisää intoa saamme työhömme uusista asiakkuuksista kuten LSK Technology, Selog ja Enermix sekä laajentumisesta Ruotsin markkinoille yhdessä JOBmealin kanssa. Uusi vuosi tuo puolestaan uusia tuulia Business Finlandin myöntämän kehityshankkeen myötä, josta saat kuulla lisää seuraamalla meidän kanavia Facebookissa ja LinkedInissä

Nyt on aika rentoutua joulun ajaksi ja ottaa happea. Kukaan ei pärjää ilman happea. Emme me, eikä Itämeri. Meille riittää vielä happea, mutta haluamme osaltamme varmistaa, että sitä riittää Itämerellekin. Niinpä ohjasimme joulurahamme hapentuotantoon.

joulubanneri

Hyvää joulua!

Mikko Särkikangas Sales Director, Partner +358 400 807 503 mikko@e21.fi
Marko Rautakoura CEO, Senior Consultant, Partner +358 400 426 864 marko@e21.fi

Aiheet

Arkisto

Jätä yhteydenottopyyntö, palaamme asiaan mahdollisimman pian!