Lahjoitimme Itämeren hyväksi

remu rummuttaja lahjoita itämeren hyväksi
Liityimme BSAG:n merelliseen orkesteriin ja lahjoitimme joulutervehdyksiin varatut rahat Baltic Sea Action Groupin Itämeri-työhön.
e21 joululahjat Itämeren hyväksi!

 

Liityimme BSAG:nn merelliseen orkesteriin ja lahjoitimme joulutervehdyksiin varatut rahat Baltic Sea Action Groupin Itämeri-työhön. Svengaamme tänä jouluna Remu Rummuttajan tahdissa - käy kurkkaamassa miltä joulu tänä vuonna kuulostaa: Joululahja Itämerelle.

Vuodenvaihteessa 2014-2015 Itämeri sai Atlantilta tulleessa suolapulssissa ylimääräisen joululahjan. Suolapulssi toi mukanaan happea Itämeren huonokuntoisiin syvänteisiin, mikä vähentää ravinteiden vapautumista pohjasta. Sisäinen kuormitus on valtava ongelma Itämerelle ja se näkyy meille mm. meressä kelluvina sinileväkukintoina.

On ilo olla mukana tukemassa BSAG:n kunnianhimoista agendaa, joka sisältää muun muassa Itämeren alueen ruoantuotannon ravinnepäästöjen estämisen ravinteita kierrättämällä sekä vaarallisten aineiden riskien vähentämisen.

 

Svengaavaa joulua kaikille!

 

Joulutontut Marko ja Mikko

Toivottavat Marko, Mikko ja koko e21:n porukka!

Julkaistu: 17.12.2015