Kilpailukykyiset digitaaliset ratkaisut syntyvät asiakkaan liiketoiminnan ja toimintaympäristön ymmärryksestä vaikutuksia

Marko ja Titiu Tekniikka ja talous
TEKNIIKKA & TALOUS / Teknologia ja teollisuusratkaisut 2022

e21:n lähtökohtana on edetä digitalisoinnissa asiakkaan tunnistettujen haasteiden ja järkevimpien investointien mukaisesti. Ratkaisuja etsitään palvelumuotoilun keinoin ja pyrkien jatkuvaan kehittämiseen. e21 Solutions Oy:n toimitusjohtaja Marko Rautakoura korostaakin, että kaikkien sen tuottamien ratkaisujen taustalla ovat vankka asiakasymmärrys sekä huippuluokan tekninen osaaminen.

– Asiakaspalautteiden mukaan meidät valitaan, koska ymmärrämme, mitä asiakkaamme tekevät. Tärkeimmät kilpailuetumme ovatkin asiakkaiden liiketoiminnan ja toimintaympäristön tuntemus, sekä kokemus vastaavien ratkaisujen toimittamisesta, hän kertoo. 

Lue koko juttu Tekniikka & Talous -lehden Teknologia ja teollisuusjulkaisusta. Artikkeli on luettavissa myös täällä.

Julkaistu: 17.02.2022