Heitimme joululahjat Itämereen!

Hupsis! Sinne ne taas uppos. Itämereen. Lahjarahat. Tulkoon Itämerelle puhtaampi vesi!
Joululahjat mereen 2

 

Hupsis! Sinne ne taas uppos. Joululahjarahat. Itämereen. Miksikö?

Itämeressä fosfori ja typpi aiheuttavat vakavia ympäristöongelmia. Arvokkaiden ravinteiden hukkaaminen mereen on paitsi haitallista myös tyhmää. Ravinteiden ottaminen talteen auttaa Itämerta ja parantaa mahdollisuuksiamme tuottaa ruokaa planeetan kasvavalle väestölle.

BSAG tekee työtä Itämeren ekologisen tilan parantamiseksi tuomalla yhteen kulloinkin tarvittavia, vaikutusvaltaisia tahoja – yrityksiä, tutkijoita ja poliittisia päättäjiä. Kunnianhimoisella agendalla on mm. Itämeren alueen ruoantuotannon ravinnepäästöjen minimointi, jätevesien ravinnepäästöjen kierrättäminen ja vaarallisten aineiden riskien vähentäminen. 

Kukapa ei haluaisi olla mukana suojelemassa meille niin tärkeää Itämerta!

e21 toivottaa sinulle rauhallista joulua ja onnellista uutta vuotta!

Joulu Marko Rautakoura

Marko Rautakoura

Toimitusjohtaja

Julkaistu: 20.12.2016