Blogi

Kolmeks etusivu
19.10.2012

Kolmeks Oy:n uusi verkkopalvelu on julkaistu

Kolmeks Oy:n uusi verkkopalvelu www.kolmeks.fi on julkaistu lokakuussa 2012! Suunnittelussa kiinnitettiin erityistä huomiota pumppujen teknisten tietojen ylläpidettävyyteen.

19.09.2012

Warla Trade Oy:n tarjous- ja tilausjärjestelmä on julkaistu

Warla Trade Oy:lle toteutettiin palvelu, jossa valtava tuotevalikoima on esitelty tehokkaasti ja tuotevalinta on helppoa ja selkeää. Järjestelmässä voi jättää tarjouspyynnön valituista tuotteista. Lisäksi palvelussa on sopimusasiakkaille suunnattu tilausjärjestelmä, joka on asiakaskohtaisesti personoitu hinnastojen ja toimitusprosessien osalta.

19.09.2012

Liune.fi julkaistu

Liune Door-tuotteet ovat herättäneet runsaasti kiinnostusta ammattirakentajien lisäksi myös kuluttajissa. Aulis Lundell Oy haluaa palvella pienrakentajia ja kuluttajia paremmin ja Liune Door:lle avattiin oma www-palvelu, jossa tuotetietoa on esitelty laajemmin ja tuotteiden vertailu sekä tilaus on tehty helpoksi.

18.09.2012

Kerabit.fi julkaistu

Nordic Waterproofing Oy:n Kerabit.fi www-palvelu uudistettiin kesällä 2012. Jälleenmyyjä-, henkilöstön yhteystieto- ja tuotetietokantojen perustaminen ja tietojen tallennus tapahtui SOLU BS alustalle. Nordic Waterproofing Oy valmistaa ja myy Kerabit-tuotteita. KerabitPro Oy:n liiketoimintaan kuuluvat katto- ja vedeneristysurakointi sekä kattohuolto. Bitumikattojen lisäksi Nordic Waterproofing Oy rakentaa pelti- ja tiilikattoja.

Toimiva Piha
28.03.2012

Kaitos Oy:n toimivapiha.fi on julkaistu

Kaitos Oy julkaisi uuden piharakentajille suunnatun sivuston.

Bidder logo
13.03.2012

Bidder esittelyssä Kauppa verkossa 2012 –messuilla Helsingin messukeskuksessa osastolla 5e32.

Olemme perusteellisen selvityksen jälkeen varmoja, että verkkokaupassa tuotetiedon vertailu lisää myyntiä. Yksittäisten tavaroiden kauppa on helppoa, mutta vaikeus lisääntyy, kun tuotevariaatiot ovat sadoissa ja tuhansissa. Silloin ostaja tarvitsee apua. Suurin myynnin este on tuotetiedon puute ja kankea sijoittaminen sivustolle. Mikään tuote ei ole liian tekninen verkossa myytäväksi. On vain luotava keinot vertailla ominaisuuksia, tehdä valintoja ja mitoittaa tarpeita. On siirrettävä tekninen myyjä verkkoon.

01.03.2012

Haemme käyttöliittymäsuunnittelijaa

Palkataan tarkka ja ahkera käyttöliittymäsuunnittelija vakituiseen työsuhteeseen

Kauppa Verkossa 2012
17.02.2012

Kauppa verkossa 2012

14. - 15. maaliskuuta järjestetään Helsingin messukeskuksessa Kauppa Verkossa 2012 -tapahtuma, josta löydät kaikki verkkokauppa- ja verkkomarkkinointiratkaisut saman katon alta. Tule vierailemaan osastollamme 5e32.

Weber logo
06.02.2012

Weberin rakenna.fi -palvelu on julkaistu

Saint-Gobain Weber Oy julkaisi uuden pienrakentajillle suunnatun sivuston.

Aqua Clean logo
16.01.2012

Aquaclean.fi sivusto julkaistu

Aqua Clean tuo tuotevalikoimansa asiakkaiden ulottuville SOLU BS:n avulla.

Jätä yhteydenottopyyntö, palaamme asiaan mahdollisimman pian!