Digitalisoinnin hyödyt myynnille

Yksi merkittävimmistä, digitalisaation mahdollistamista muutoksista on tapahtunut myynnissä ja ostamisessa. Toisaalta asiakkaat vaativat palvelua ajasta ja paikasta riippumatta, toisaalta myynnille on tarjolla paljon digitaalisia työkaluja, jotka lisäävät liidejä, automatisoivat toimintaa ja parantavat palvelua.

Case Lining
Tilausjärjestelmä tehostaa myynnin ajankäyttöä
+20h
Säästetty myyjien aika / vko

Onnistuneiden verkkoratkaisujen suunnittelussa ja toteutuksessa tarvitaan niin ymmärrystä toimialan erityispiirteistä ja loppukäyttäjien tarpeista kuin digitaalisten ratkaisujen mahdollisuuksista. Teollisuuden ja teknisen kaupan alalla etenkin ymmärrys ammattiostajan ja jälleenmyyjän tarpeista sekä massaräätälöitävien tuotteiden myynnistä on krittistä. Erilaiset myyntikonfiguraattorit ja tuotevalitsimet on suunniteltava myynnin ja ostajan tarpeisiin, puhumattakaan B2B/C verkkokaupoista ja tilausjärjestelmistä.

Ratkaisumme huomioivat alan erityispiirteet, joten ne ovat kevyitä ja nopeasti käyttöön otettavia. Projektien alussa pyrimme ratkaisemaan ensin myynnin kriittiset pullonkaulat, jolloin myös tulokset näkyvät nopeasti.


Case Lining
Tilausjärjestelmä tehostaa myynnin ajankäyttöä
+20h
Säästetty myyjien aika / vko
 

Tehosta toimintaa

Meneekö suurin osa myyjien työajasta asiakaskohtaisten tarjousten tekemiseen exceleissä ja asiakaskyselyihin vastaamiseen sähköpostitse tai puhelimitse? Automatisoimalla tätä työllistävää prosessia voit helposti tehostaa myynnin ajankäyttöä. Esimerkisksi myyntikonfiguraattorin avulla myyjät pystyvät nopeasti ja virheettömästi rakentamaan asiakaskohtaiset tuotekokonaisuudet ja tehdä tarjouksia yhdellä työkalulla! Tarjousdokumentit voit liittää yhdessä huoltokirjan ja varaosalistojen kanssa sähköiselle myyjän työpöydälle (dealer desk), jolloin sekä myyjällä että asiakkaalla on aina ajantasaiset dokumentit yhdessä paikassa. 


Case JobMeal
Optimoimalla verkkopalvelua lisäsimme yhteydenottojen määrää
155%
Lisää liidejä verkosta
 

Kasvata myyntiä

Miten saada lisää uusia asiakkaita ja lisätä myyntiä olemassa oleville asiakkaille? Parannamme tuotteittesi näkyvyyttä ja löydettävyyttä verkossa hakukoneoptimoinnilla (SEO) ja hakukonemarkkinoinnilla (SEM). Voimme analysoida verkkosivustosi liikennettä ja asiakasdataa, joka mahdollistaa verkkosivuston konversio-optimoinnin sekä liidien kasvattamisen. B2B verkkokaupan avulla voit palvella niin suuria kuin pieniä, kotimaisia ja kansainvälisiä asiakkaita. Ajasta ja paikasta riippumatta. Verkkoon tallentuvan asiakastiedon avulla voit kehittää uusia liiketoiminta-alueita ja laajentaa tarjontaasi esimerkiksi huolto- ja varaosamyynnin puolelle.


Case AquaClean Dealer Desk
Myynnin työpöytä kansainvälisen jälleenmyyjäverkoston käyttöön
24/7
globaali palvelu
 

Helpota asiointia

Jälleenmyyjät ja loppuasiakkaat tarvitsevat palvelua myös silloin kun myyjä ei ole tavoitettavissa. Verkossa toimivat tuotevalinta-ratkaisut, tilausjärjestelmät ja verkkokaupat mahdollistavat 24/7 -palvelun ympäri maailmaa. Anna asiakkaallesi mahdollisuus tehdä tuotevertailuja ja -valintoja verkossa ja helpota ostopäätöksen tekoa visuaalisten esitysten avulla. Asiakkaan ostamista helpottavilla ratkaisuilla voit palvella hyvin myös pienempiä asiakkaita, jotka muuten jäisivät isompien asiakkuuksien varjoon. Kun asiakkaiden ostohistoria tallentuu verkkoon, voit tiedon pohjalta tarjota asiakkaalle esimerkiksi lisä- ja varaosia.


Opas Tuotevalitsimen suunnitteluun

Lataa maksuton pikaopas verkkopohjaisen tuotekonfiguraattorin suunnittelemiseen. Oppaassa kerrotaan, mitä hyötyjä yritykselle ja asiakkaalle on Tuotevalitsimesta.

Lataa maksuton Tuotevalitsin opas

Blogi

04.11.2020

Ketterää ja kustannustehokasta digitalisointia

Tässä kirjoituksessa Kasperi esittelee itsensä ja oman työnsä kautta e21:n ohjelmistokehitystä, teknologiaa sekä projektien teknistä toteutusta. Konkreettinen esimerkki valaisee usein pimentoon jäävää b2b....
Lue lisää

07.10.2020

Voisiko B2B-verkkokaupan heittää roskiin?

Välillä tekisi mieli heittää koko verkkokauppa-sana roskiin ja puhua mielummin verkkoasioinnista. Kauppa-sana viittaa usein fyysiseen tilaan, jossa on neljä seinää, hyllyjä ja ovi. Sen sijaan asiointi ei ....
Lue lisää

Jätä yhteydenottopyyntö, palaamme asiaan mahdollisimman pian!