Hakukoneoptimointi (SEO) auditointi

Hyvä löytyvyys Googlen luonnollisissa hakutuloksissa ja monipuolinen sisältö ovat kaikkein tärkeimpiä www-sivujen kautta tulevien potentiaalisten yhteydenottojen luomisessa. SEO Auditoinnissa teemme nykytilaselvityksen haluamillasi hakusanoilla. Tarkistamme sivustosi löytyvyyden ja sisällön toimivuuden suhteessa tärkeiksi katsomiinne avainsanoihin ja hakulausekkeisiin. SEO Auditoinnissa teemme myös toimenpide-ehdotuksen, jolla voit parantaa yrityksesi näkyvyyttä valitsemillanne hakusanoilla.

Lisäksi käymme läpi sivustojen sisältöä ja voimme tehdä toimenpide-ehdotuksia sekä koulutusta sisällön tuottamisesta siten, että sivusto toimisi paremmin hakukoneiden kanssa. Voimme myös konsultoida muiden Google-palveluiden käyttöönottoa kuten Youtube-kanavan perustamista ja Google Places for Business perustamista.

Seo auditointi

75% päättäjistä katsoo videoita liiketoimintaan liittyvillä sivustoilla viikoittain. 89% B2B päättäjistä piti www-sivujen tärkeimpänä sisältönä asiakaskokemuksien esittelyjä. WWW-sivustot, joilla on blogi tuottavat 67% enemmän potentiaalisia yhteydenottoja.

Blogi

11.12.2019

Voisiko myyjät vapauttaa ERP-stressistä?

ERP:iä ole rakennettu myynnin työkaluksi. Sen sijaan myynnin tarpeiden pohjalta rakennettava digitaalinen ratkaisu vapauttaisi myyjien aikaa siihen, mitä he haluavat oikeasti tehdä eli ratkoa asiakkaiden ....
Lue lisää

29.10.2019

Virheellinen tuotetieto syö yrityksesi luotettavuutta

Jos ostotilanteessa saat tuotteista vanhentunutta tai virheellistä tietoa, millaisen mielikuvan ja kokemuksen se sinulle jättää? Miten se vaikuttaa luottamukseesi yritystä kohtaan?
Lue lisää

Jätä yhteydenottopyyntö, palaamme asiaan mahdollisimman pian!