Hakukoneoptimointi (SEO) auditointi

Hyvä löytyvyys Googlen luonnollisissa hakutuloksissa ja monipuolinen sisältö ovat kaikkein tärkeimpiä www-sivujen kautta tulevien potentiaalisten yhteydenottojen luomisessa. SEO Auditoinnissa teemme nykytilaselvityksen haluamillasi hakusanoilla. Tarkistamme sivustosi löytyvyyden ja sisällön toimivuuden suhteessa tärkeiksi katsomiinne avainsanoihin ja hakulausekkeisiin. SEO Auditoinnissa teemme myös toimenpide-ehdotuksen, jolla voit parantaa yrityksesi näkyvyyttä valitsemillanne hakusanoilla.

Lisäksi käymme läpi sivustojen sisältöä ja voimme tehdä toimenpide-ehdotuksia sekä koulutusta sisällön tuottamisesta siten, että sivusto toimisi paremmin hakukoneiden kanssa. Voimme myös konsultoida muiden Google-palveluiden käyttöönottoa kuten Google Adsin hyödyntämistä.

Seo auditointi

75% päättäjistä katsoo videoita liiketoimintaan liittyvillä sivustoilla viikoittain. 89% B2B päättäjistä piti www-sivujen tärkeimpänä sisältönä asiakaskokemuksien esittelyjä. WWW-sivustot, joilla on blogi tuottavat 67% enemmän potentiaalisia yhteydenottoja.

Blogi

02.05.2022

Minne menet B2B-verkkokauppa?

Viimeiset kaksi vuotta ovat moukaroineet B2B-myyntiä pakottaen sitä reagoimaan nopeasti uusiin tilanteisiin. Miten tiivis muutostahti on vaikuttanut B2B-verkkokauppaan ja myyntiin yleisesti?
Lue lisää

14.03.2022

Miten valita sopiva verkkokauppa-alusta?

Keskeinen vaihe verkkomyynnin kehittämisessä on alustan valinta. Vaikka päätös on tärkeä, älä lähde vertailemaan verkkokauppa-alustoja ennen kuin tiedät yrityksesi ja loppukäyttäjien tarpeet. Alusta on va....
Lue lisää

Jätä yhteydenottopyyntö, palaamme asiaan mahdollisimman pian!