Hakukoneoptimointi (SEO) auditointi

Hyvä löytyvyys Googlen luonnollisissa hakutuloksissa ja monipuolinen sisältö ovat kaikkein tärkeimpiä www-sivujen kautta tulevien potentiaalisten yhteydenottojen luomisessa. SEO Auditoinnissa teemme nykytilaselvityksen haluamillasi hakusanoilla. Tarkistamme sivustosi löytyvyyden ja sisällön toimivuuden suhteessa tärkeiksi katsomiinne avainsanoihin ja hakulausekkeisiin. SEO Auditoinnissa teemme myös toimenpide-ehdotuksen, jolla voit parantaa yrityksesi näkyvyyttä valitsemillanne hakusanoilla.

Lisäksi käymme läpi sivustojen sisältöä ja voimme tehdä toimenpide-ehdotuksia sekä koulutusta sisällön tuottamisesta siten, että sivusto toimisi paremmin hakukoneiden kanssa. Voimme myös konsultoida muiden Google-palveluiden käyttöönottoa kuten Youtube-kanavan perustamista ja Google Places for Business perustamista.

Seo auditointi

75% päättäjistä katsoo videoita liiketoimintaan liittyvillä sivustoilla viikoittain. 89% B2B päättäjistä piti www-sivujen tärkeimpänä sisältönä asiakaskokemuksien esittelyjä. WWW-sivustot, joilla on blogi tuottavat 67% enemmän potentiaalisia yhteydenottoja.

Blogi

04.06.2019

Mitä tarkoittaa liiketoimintamuotoilu? Entä ero palvelumuotoiluun?

Viime aikoina yrityksen ja palveluiden kehittämiseen liittyvät trendisanat ovat liiketoiminnan muotoilu ja palvelumuotoilu. Niitä käytetään yhdessä ja erikseen. Ristikkäin ja päällekkäin. Eri yhteyksissä ....
Lue lisää

23.04.2019

Myyntijohtaja, älä unohda liidihankintaa

Ammattimainen, verkon kautta tapahtuva liidien hankinta vaatii työtä, osaamista, aikaa ja rahaa. Mutta sen tulokset saattavat yllättää hyvinkin positiivisesti. Kun pohjatyö on hyvin tehty ja koneisto alka....
Lue lisää

Jätä yhteydenottopyyntö, palaamme asiaan mahdollisimman pian!