Google Display Network: Bannerimainontaa verkossa

Nakyvyys verkossa Google Display verkoston bannerimainonta: Näkyvyyttä verkossa oikeisiin paikkoihin

Google Display Marketing Network tarjoaa mainosnäkyvyyttä hakukonemarkkinoinnin lisäksi miljoonilla muilla verkkosivuilla. Tämä on erinomainen tapa saada näkyvyyttä verkossa.

Kohdista bannerimainonta ihmisille
Kohdista mainonta ihmisille hakusanojen sijaan.

Google Display Network mainonnassa kohdistat mainokset kiinnostuksen kohteiden, aihepiirien ja demograafisten tietojen mukaan. Tekstipohjaiset hakutulosmainokset voidaan kohdistaa myös Display-verkoston kautta miljoonille verkkosivuille, blogeihin ja Googlen omiin sivustoihin, esimerkiksi Gmail-sovellukseen. Display-mainonnan yhdistäminen lisää tutkitusti hakutulosmainonnan tehokkuutta.


Tavoita asiakkaat verkossa Google Display bannerimainonnalla

Tehosta hakukonemainontaa ja display network -mainontaa uudelleenmarkkinoinnin avulla.
Kohdista mainoksia sivustolla käyneille ihmisille ja uudelleen mainosta klikanneille. Uudelleenmarkkinointi on tehokasta ja edullista, koska sitä kohdistetaan kävijöille, jotka ovat jo osoittaneet kiinnostusta yritystä kohtaan. Uudelleenmarkkinointi toimii erinomaisesti hakukone- ja display-markkinoinnin lisänä.

Mikko Särkikangas Sales Director, Partner +358 400 807 503 mikko@e21.fi

Blogi

04.06.2019

Mitä tarkoittaa liiketoimintamuotoilu? Entä ero palvelumuotoiluun?

Viime aikoina yrityksen ja palveluiden kehittämiseen liittyvät trendisanat ovat liiketoiminnan muotoilu ja palvelumuotoilu. Niitä käytetään yhdessä ja erikseen. Ristikkäin ja päällekkäin. Eri yhteyksissä ....
Lue lisää

23.04.2019

Myyntijohtaja, älä unohda liidihankintaa

Ammattimainen, verkon kautta tapahtuva liidien hankinta vaatii työtä, osaamista, aikaa ja rahaa. Mutta sen tulokset saattavat yllättää hyvinkin positiivisesti. Kun pohjatyö on hyvin tehty ja koneisto alka....
Lue lisää

Jätä yhteydenottopyyntö, palaamme asiaan mahdollisimman pian!