Google Display Network: Bannerimainontaa verkossa

Nakyvyys verkossa Google Display verkoston bannerimainonta: Näkyvyyttä verkossa oikeisiin paikkoihin

Google Display Marketing Network tarjoaa mainosnäkyvyyttä hakukonemarkkinoinnin lisäksi miljoonilla muilla verkkosivuilla. Tämä on erinomainen tapa saada näkyvyyttä verkossa.

Kohdista bannerimainonta ihmisille
Kohdista mainonta ihmisille hakusanojen sijaan.

Google Display Network mainonnassa kohdistat mainokset kiinnostuksen kohteiden, aihepiirien ja demograafisten tietojen mukaan. Tekstipohjaiset hakutulosmainokset voidaan kohdistaa myös Display-verkoston kautta miljoonille verkkosivuille, blogeihin ja Googlen omiin sivustoihin, esimerkiksi Gmail-sovellukseen. Display-mainonnan yhdistäminen lisää tutkitusti hakutulosmainonnan tehokkuutta.


Tavoita asiakkaat verkossa Google Display bannerimainonnalla

Tehosta hakukonemainontaa ja display network -mainontaa uudelleenmarkkinoinnin avulla.
Kohdista mainoksia sivustolla käyneille ihmisille ja uudelleen mainosta klikanneille. Uudelleenmarkkinointi on tehokasta ja edullista, koska sitä kohdistetaan kävijöille, jotka ovat jo osoittaneet kiinnostusta yritystä kohtaan. Uudelleenmarkkinointi toimii erinomaisesti hakukone- ja display-markkinoinnin lisänä.

Mikko Särkikangas Sales Director, Partner +358 400 807 503 mikko@e21.fi

Blogi

11.12.2019

Voisiko myyjät vapauttaa ERP-stressistä?

ERP:iä ole rakennettu myynnin työkaluksi. Sen sijaan myynnin tarpeiden pohjalta rakennettava digitaalinen ratkaisu vapauttaisi myyjien aikaa siihen, mitä he haluavat oikeasti tehdä eli ratkoa asiakkaiden ....
Lue lisää

29.10.2019

Virheellinen tuotetieto syö yrityksesi luotettavuutta

Jos ostotilanteessa saat tuotteista vanhentunutta tai virheellistä tietoa, millaisen mielikuvan ja kokemuksen se sinulle jättää? Miten se vaikuttaa luottamukseesi yritystä kohtaan?
Lue lisää

Jätä yhteydenottopyyntö, palaamme asiaan mahdollisimman pian!