DigiMentori - liikkeelle kestävään kilpailuetuun

Digiajan kilpailuetu syntyy muutoskyvystä - uusista liiketoimintakonsepteista, kustannustehokkaasta myyntitoiminnasta, helposta asioinnista ja organisaation valmiudesta luoda jatkuvasti uutta. Muutoskyky syntyy yhdessä tekemällä ja luo kestävää pääomaa tuleviin haasteisiin.

Mitä? 
Jos organisaationne kaipaa uudenlaista osaamista, kokeneen ammattilaisen näkemyksiä, uusia silmiä, hyväksi havaittuja toimintatapoja ja muutosjalkoja, anna DigiMentorin auttaa sinut liikkeelle.

Kenelle?
Palvelu soveltuu hallitusjäsenille, johtoryhmille ja muutostiimeille erityisesti silloin kun liiketoimintanne tarvitsee päivitystä ja hallittua liikkeellelähtöä oikeaan suuntaan.

Miten?
DigiMentori toimii johdon tukena ja muutostiimin jäsenenä määräaikaisesti ja antaa oman kokemuksensa organisaationne käyttöön. DigiMentori aikatauluttaa omaa aikaansa käyttöönne 6-12 kk:n jaksoissa (1-3 päivää viikossa) ja toimii kumppaninanne monin tavoin:

  • Opimme hyödyntämään digitaalisuuden mahdollisuuksia täysimääräisesti
  • Löydämme parhaan tavan lähteä liikkeelle tekemään muutosta
  • Uudistamme yhdessä palvelukonsepteja
  • Nostamme myyntitoiminnan ja asiakaspalvelun nykyaikaiselle tasolle
  • Löydämme osaavia resursseja avuksenne
  • Autamme osaamisen kehittämisessä.

Lopputulos

Jo ensimmäisen kolmen kuukauden jakson jälkeen teillä on käsitys siitä, miten digiä voi hyödyntää organisaatiossanne, olemme luoneet ensimmäisen prototyypin uudesta palvelukonseptista, hahmotelleet myynnin uudistamista ja ideoineet erilaisia tapoja palvella asiakkaita. Tekemällä yhdessä opitaan nykyaikaisen liiketoiminnan tärkeimmät elementit ja innostetaan ihmiset henkilökohtaista ja yrityksen kasvua tekemään.

Mentori

Mentorina toimii Marko, jolla on pitkä kokemus ja kokonaisvaltainen näkemys digin hyödyntämisestä ja uusien palvelukonseptien ideoimisesta mobiiliyrityksen toimitusjohtajana sekä liiketoiminnan sparraajana.

 

Marko Rautakoura CEO, Senior Consultant, Partner +358 400 426 864 marko@e21.fi

Lataa MAKSUTON markkinakartoitus

Myynnin digiaste kertoo teollisuuden ja teknisen kaupan ylimmän johdon näkemyksiä myynnin ja markkinoinnin digitalisaation asteesta.

Lataa MAKSUTON markkinakartoitus

Blogi

18.12.2018

Happirikasta joulua ja eloisaa uutta vuotta 2019!

Annoimme Itämerelle lahjaksi ilmaa ja ohjasimme joulurahamme Baltic Sea Action Groupille Itämeren pelastustyöhön. Happirikasta joulua!
Lue lisää

12.12.2018

Muistitko budjetoida markkinointiin?

Uuden palvelun lanseeraus on aina jännittävä ja mahtava juttu. Erityisesti yrityksen sisällä. Palvelun suunnitteluun ja tuotantoon on osallistunut monta henkilöä eri puolelta organisaatiota, työtä on pusk....
Lue lisää

Jätä yhteydenottopyyntö, palaamme asiaan mahdollisimman pian!