DigiMentori - liikkeelle kestävään kilpailuetuun

Digiajan kilpailuetu syntyy muutoskyvystä - uusista liiketoimintakonsepteista, kustannustehokkaasta myyntitoiminnasta, helposta asioinnista ja organisaation valmiudesta luoda jatkuvasti uutta. Muutoskyky syntyy yhdessä tekemällä ja luo kestävää pääomaa tuleviin haasteisiin.

Mitä? 
Jos organisaationne kaipaa uudenlaista osaamista, kokeneen ammattilaisen näkemyksiä, uusia silmiä, hyväksi havaittuja toimintatapoja ja muutosjalkoja, anna DigiMentorin auttaa sinut liikkeelle.

Kenelle?
Palvelu soveltuu hallitusjäsenille, johtoryhmille ja muutostiimeille erityisesti silloin kun liiketoimintanne tarvitsee päivitystä ja hallittua liikkeellelähtöä oikeaan suuntaan.

Miten?
DigiMentori toimii johdon tukena ja muutostiimin jäsenenä määräaikaisesti ja antaa oman kokemuksensa organisaationne käyttöön. DigiMentori aikatauluttaa omaa aikaansa käyttöönne 6-12 kk:n jaksoissa (1-3 päivää viikossa) ja toimii kumppaninanne monin tavoin:

  • Opimme hyödyntämään digitaalisuuden mahdollisuuksia täysimääräisesti
  • Löydämme parhaan tavan lähteä liikkeelle tekemään muutosta
  • Uudistamme yhdessä palvelukonsepteja
  • Nostamme myyntitoiminnan ja asiakaspalvelun nykyaikaiselle tasolle
  • Löydämme osaavia resursseja avuksenne
  • Autamme osaamisen kehittämisessä.

Lopputulos

Jo ensimmäisen kolmen kuukauden jakson jälkeen teillä on käsitys siitä, miten digiä voi hyödyntää organisaatiossanne, olemme luoneet ensimmäisen prototyypin uudesta palvelukonseptista, hahmotelleet myynnin uudistamista ja ideoineet erilaisia tapoja palvella asiakkaita. Tekemällä yhdessä opitaan nykyaikaisen liiketoiminnan tärkeimmät elementit ja innostetaan ihmiset henkilökohtaista ja yrityksen kasvua tekemään.

Mentori

Mentorina toimii Marko, jolla on pitkä kokemus ja kokonaisvaltainen näkemys digin hyödyntämisestä ja uusien palvelukonseptien ideoimisesta mobiiliyrityksen toimitusjohtajana sekä liiketoiminnan sparraajana.

 

Marko Rautakoura CEO, Senior Consultant, Partner +358 400 426 864 marko@e21.fi

Lataa MAKSUTON markkinakartoitus

Myynnin digiaste kertoo teollisuuden ja teknisen kaupan ylimmän johdon näkemyksiä myynnin ja markkinoinnin digitalisaation asteesta.

Lataa MAKSUTON markkinakartoitus

Blogi

11.03.2019

Näin siirrät myynnin ja asioinnin ketterästi verkkoon

Käyn puhumassa B2B-myynnin ja asiakaspalvelun digitalisoinnista seminaareissa, messuilla ja räätälöidyissä tapahtumissa. Yksi kysymys toistuu lähes jokaisen esityksen yhteydessä: Mikä on onnistumisen edel....
Lue lisää

04.03.2019

60 % ammattiostajista ei halua jutella myyjän kanssa

Herättikö otsikko kiinnostusta? Toivottavasti. Voi olla, että 60 % sinunkin asiakkaistasi hakee tietoa muualta kuin myyjiltä. Ja se, miten tietoa haetaan ja mistä sitä haetaan, on B2B-myynnin yksi tämän h....
Lue lisää

Jätä yhteydenottopyyntö, palaamme asiaan mahdollisimman pian!