Rekisteriseloste

Henkilötietolain (523/99) 10 §:n mukainen rekisteriseloste

 

  1. Rekisterinpitäjä

e21 Solutions Oy
Itälahdenkatu 18 A
00210 Helsinki
Puh. 09 4243 1100

Tietosuoja vastuuhenkilö: Mikko Särkikangas, mikko@e21.fi

 

  1. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme pyrkii vastaamaan muutaman arkipäivän kuluessa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin.

  1. Rekisterin nimi

e21 Solutions Oy:n asiakas- ja markkinointirekisteri.

  1. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja e21 Solutions Oy:n oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, e21 Solutions Oy:n mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella e21 Solutions Oy:n viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

  1. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavan ryhmittelyn mukaiset tiedot asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matkapuhelinnumero
  • Yritys ja asema
  • Yrityksen osoitetiedot
  1. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan e21 Solutions Oy:n asiakastietojärjestelmästä. Tietoja ylläpidetään hyödyntäen yleisesti saatavilla olevat internet-lähteet (esim. yrityksen omat kotisivut) sekä muut julkiset lähteet. Rekisteri sisältää myös henkilön itse antamia tietoja.

  1. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

  1. Tietojen säilytys ja poistaminen

Säilytämme tietojasi vähintään asiakassuhteen keston ajan. Asiakassuhteen päättymisen jälkeen säilytysaika riippuu tiedosta ja sen käyttötarkoituksesta. Tietoja voidaan poistaa Asiakkaan vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

  1. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. e21 Solutions Oy:n tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

  1. Rekisteröidyn oikeudet

Henkilöllä on oikeus saada, oikaista, päivittää, siirtää, muuttaa tai poistaa ne henkilötiedot, jotka e21:llä on hallussa kyseisestä henkilöstä.

Blogi

13.02.2019

Trendien metsästyksestä kohti tavoitteellista B2B-myynnin kehittämistä

Verkko on pullollaan tietoa vuoden 2019 trendeistä. Tee sitä, tee tätä, panosta siihen, opettele tätä. Konsultit koputtavat ovella saarnaamassa omia viestejään. Uutiskirjeitä solahtaa inboxiin ja sielläki....
Lue lisää

18.12.2018

Happirikasta joulua ja eloisaa uutta vuotta 2019!

Annoimme Itämerelle lahjaksi ilmaa ja ohjasimme joulurahamme Baltic Sea Action Groupille Itämeren pelastustyöhön. Happirikasta joulua!
Lue lisää

Jätä yhteydenottopyyntö, palaamme asiaan mahdollisimman pian!