B2b kansi

Lataa maksuton pikaopas B2B-verkkokaupan maailmaan!

B2B-verkkokasuppa ei ole pelkkä sovellus tai yksittäinen ratkaisu vaan osa yrityksen toimintaa. Tässä oppaassa kerromme:

  • mitä on B2B verkkokauppa
  • miten yrityksesi saa kilpailuetua verkkokaupasta
  • ohjeita ja vinkkejä teollisuuden ja teknisen kaupan digitalisaatioon.

 

Täytä viereinen lomake ja lataa itsellesi maksuton opas. Oppaan lataaminen ei sido sinua mihinkään, emmekä luovuta yhteystietojasi eteenpäin.

Uusin oppaamme kertoo B2B-asiakassuhteen digitalisoinnista. Siinä kuvaillaan B2B-myynnin digitalisoinnin trendejä ja mahdollisuuksia sekä esitellään konkreettisia ratkaisuja digitalisoinnin toteuttamiseen. Lataa uusi opas:

 

e21 Solutions Oy on digitalisoinut B2B-alan myyntiä ja asiointia jo yli 20 vuoden ajan. Asiakkaamme edustavat etenkin teollisuuden ja kaupan alan vahvoja nimiä – niin kotimaisia kuin kansainvälisiäkin. Lue lisää meistä>>

Täytä lomake ja lataa opas!

Blogi

12.04.2021

Mitä häiriökysyntä tarkoittaa B2B-myynnissä

Kun työntekijöiden aika menee palvelun tarjoamiseen liittyvien valuvikojen korjaamiseen, se nostaa palvelun tuottajan kustannuksia. Tätä kuvataan sanalla häiriökysyntä.
Lue lisää

11.03.2021

Kasvua jälkimarkkinoinnin digitalisoinnista

Tarjoatko asiakkaillesi palveluita myös tuotteen toimituksen jälkeen? Esimerkiksi tuotteiden huolto- ja/tai varaosapalvelua? Olisiko asiakassuhteen jälkimarkkinointi yrityksellesi alue, joka tukisi ja kas....
Lue lisää

Jätä yhteydenottopyyntö, palaamme asiaan mahdollisimman pian!