B2b kansi

Lataa maksuton pikaopas B2B-verkkokaupan maailmaan!

B2B-verkkokaupan suunnittelussa lähdetään yleensä liikkeelle siitä, miten yrityksen myyntiä voidaan kehittää niin, että saadaan paras mahdollinen hyöty sekä loppuasiakkaalle että yritykselle itselleen, kustannustehokkaasti.
 

Tässä oppaassa kerromme:

  • mitä on B2B verkkokauppa
  • miten yrityksesi saa kilpailuetua verkkokaupasta
  • ohjeita ja vinkkejä teollisuuden ja teknisen kaupan digitalisaatioon.

Täytä viereinen lomake ja lataa itsellesi maksuton opas. Oppaan lataaminen ei sido sinua mihinkään, emmekä luovuta yhteystietojasi eteenpäin.

 

e21 Solutions Oy on tehostanut teollisuuden ja teknisen kaupan yritysten liiketoimintaa sähköistämällä prosesseja, helpottamalla tuotetiedon hallintaa ja kasvattamalla myyntiä B2B verkkokaupparatkaisuilla jo lähes 20 vuoden ajan. Asiakkaamme edustavat teollisuuden ja kaupan vahvoja nimiä – niin kotimaisia kuin kansainvälisiäkin. Lue lisää meistä>>

 

Täytä lomake ja lataa opas!

Blogi

02.12.2020

Etämyynti ja digitaalisen asiakassuhteen rakentaminen

Luottamus eli asiakkaan tunne ja kokemus siitä, että myyjä kuuntelee ja on läsnä asiakkaan ongelmien ratkomisessa ja tulevaisuuden suunnittelussa, on tänä päivänä osattava luoda digitaalisesti.
Lue lisää

04.11.2020

Ketterää ja kustannustehokasta digitalisointia

Tässä kirjoituksessa Kasperi esittelee itsensä ja oman työnsä kautta e21:n ohjelmistokehitystä, teknologiaa sekä projektien teknistä toteutusta. Konkreettinen esimerkki valaisee usein pimentoon jäävää b2b....
Lue lisää

Jätä yhteydenottopyyntö, palaamme asiaan mahdollisimman pian!