B2b kansi

Lataa maksuton pikaopas B2B-verkkokaupan maailmaan!

B2B-verkkokaupan suunnittelussa lähdetään yleensä liikkeelle siitä, miten yrityksen myyntiä voidaan kehittää niin, että saadaan paras mahdollinen hyöty sekä loppuasiakkaalle että yritykselle itselleen, kustannustehokkaasti.
 

Tässä oppaassa kerromme:

  • mitä on B2B verkkokauppa
  • miten yrityksesi saa kilpailuetua verkkokaupasta
  • ohjeita ja vinkkejä teollisuuden ja teknisen kaupan digitalisaatioon.

Täytä viereinen lomake ja lataa itsellesi maksuton opas. Oppaan lataaminen ei sido sinua mihinkään, emmekä luovuta yhteystietojasi eteenpäin.

 

e21 Solutions Oy on tehostanut teollisuuden ja teknisen kaupan yritysten liiketoimintaa sähköistämällä prosesseja, helpottamalla tuotetiedon hallintaa ja kasvattamalla myyntiä B2B verkkokaupparatkaisuilla jo lähes 20 vuoden ajan. Asiakkaamme edustavat teollisuuden ja kaupan vahvoja nimiä – niin kotimaisia kuin kansainvälisiäkin. Lue lisää meistä>>

 

Täytä lomake ja lataa opas!

Blogi

18.12.2018

Happirikasta joulua ja eloisaa uutta vuotta 2019!

Annoimme Itämerelle lahjaksi ilmaa ja ohjasimme joulurahamme Baltic Sea Action Groupille Itämeren pelastustyöhön. Happirikasta joulua!
Lue lisää

12.12.2018

Muistitko budjetoida markkinointiin?

Uuden palvelun lanseeraus on aina jännittävä ja mahtava juttu. Erityisesti yrityksen sisällä. Palvelun suunnitteluun ja tuotantoon on osallistunut monta henkilöä eri puolelta organisaatiota, työtä on pusk....
Lue lisää

Jätä yhteydenottopyyntö, palaamme asiaan mahdollisimman pian!