B2b kansi

Lataa maksuton pikaopas B2B-verkkokaupan maailmaan!

B2B-verkkokaupan suunnittelussa lähdetään yleensä liikkeelle siitä, miten yrityksen myyntiä voidaan kehittää niin, että saadaan paras mahdollinen hyöty sekä loppuasiakkaalle että yritykselle itselleen, kustannustehokkaasti.
 

Tässä oppaassa kerromme:

  • mitä on B2B verkkokauppa
  • miten yrityksesi saa kilpailuetua verkkokaupasta
  • ohjeita ja vinkkejä teollisuuden ja teknisen kaupan digitalisaatioon.

Täytä viereinen lomake ja lataa itsellesi maksuton opas. Oppaan lataaminen ei sido sinua mihinkään, emmekä luovuta yhteystietojasi eteenpäin.

 

e21 Solutions Oy on tehostanut teollisuuden ja teknisen kaupan yritysten liiketoimintaa sähköistämällä prosesseja, helpottamalla tuotetiedon hallintaa ja kasvattamalla myyntiä B2B verkkokaupparatkaisuilla jo lähes 20 vuoden ajan. Asiakkaamme edustavat teollisuuden ja kaupan vahvoja nimiä – niin kotimaisia kuin kansainvälisiäkin. Lue lisää meistä>>

 

Täytä lomake ja lataa opas!

Blogi

23.04.2019

Myyntijohtaja, älä unohda liidihankintaa

Ammattimainen, verkon kautta tapahtuva liidien hankinta vaatii työtä, osaamista, aikaa ja rahaa. Mutta sen tulokset saattavat yllättää hyvinkin positiivisesti. Kun pohjatyö on hyvin tehty ja koneisto alka....
Lue lisää

19.03.2019

Tuotetiedon hallinta on merkittävä tekijä yrityksen liiketoiminnassa

Monet B2B-yritykset, etenkin teollisuuden ja teknisen kaupan yritykset elävät ja hengittävät tuotetietoa. Se on koko myynnin kivijalka. On vaikea kuvitella myyjän työpäivää ilman tuotetiedon käsittelyä.
Lue lisää

Jätä yhteydenottopyyntö, palaamme asiaan mahdollisimman pian!