YTM Shop ja myyjän työkalut

YTM-Shop on yritysasiakkaita palveleva verkkokauppa, joka kuuluu YTM-Industrial Oy:lle. YTM-Shopissa myydään korkealaatuisia teollisuuden tarvikkeita useilta kansainvälisiltä valmistajilta.

B2B verkkokauppa

Ytm ipad

B2B verkkokaupan avulla päivittäinen työ sujuu tehokkaammin sekä tien päällä että konttorilla. Myyjille on tarjolla toimintoja tuote-esittelyyn asiakkaiden omilla hinnoilla, ostoskorien tallentaminen, tarjousten ja tilausten teko asiakkaan puolesta - mistä tahansa, millä laitteella tahansa. Asiakkaat voivat käyttää helppokäyttöistä tilausjärjestelmää, josta tarjolla laaja valikoima erilaisia tuotteita.

YTM Shop palvelussa on laaja valikoima tuotteita, joten ratkaisu toimii myös tuotetiedonhallintajärjestelmänä. Vaikka YTM Shopissa on yli 4.000 myyntiyksikköä, asiakkaan tulee ylläpitää vain noin 350 tuotekorttia.

Ota yhteyttä, niin kerron lisää

Mikko Särkikangas Sales Director, Partner +358 400 807 503 mikko@e21.fi

Blogi

24.09.2018

Asiakaskohtainen tuoteluettelo napin painalluksella

Nythän on se aika vuodesta kun teollisuuden ja teknisen kaupan yritykset painivat erilaisten hinnastojen, tuoteluetteloiden, esitteiden ja muiden printtimateriaalien suunnittelun ja tuotannon kanssa.
Lue lisää

17.09.2018

Hyvä B2B-myyjä tietää kilpailijoiden hinnat - entä hyvä asiakas?

Monet B2B-yritykset piilottavat hintatietonsa aivan turhaan. Läpinäkyvällä hinnoittelulla on mahdollista parantaa asiakaskokemusta ja palvella myös niitä asiakkaita, joihin myynnin aika ei riitä. Lue lisä....
Lue lisää

Jätä yhteydenottopyyntö, palaamme asiaan mahdollisimman pian!