Warla Trade Oy - parempi palvelu, sitoutuneet asiakkaat

Warla Trade Oy valmistuttaa, tuo maahan ja markkinoi korkeatasoisia lämmitys- ja vesihuoltotarvikkeita LVI-asennusliikkeiden ja teollisuuden tarpeisiin.

B2B verkkokauppa

LVI-urakoitsijat tekevät tilauksia ja tarjouslaskentaa tuleviin projekteihinsa iltaisin tai aikaisin aamulla - tai jopa viikonloppuna. Silloin Warla Traden oma myynti ei ole tavoitettavissa. Warla Trade halusi ratkaisun, jonka avulla he voivat palvella asiakkaitaan tehokkaammin - ajasta ja paikasta riippumatta. 

Warla Tradelle rakennetun B2B-verkkokaupan kautta sopimusasiakkaat pääsevät helposti näkemään mm. omat sopimushinnat ja tilaushistorian sekä tuotteiden saatavuustiedot. Palvelun kautta esimerkiksi LVI-urakoitsijat saavat kattavat ja ajankohtaiset tuotetiedot - myös uusien tuotteiden osalta - hintoineen milloin vain ja missä vain.

Warlatrade web mobile

Tulokset - Verkkokauppa

10 % myynnistä jo verkkopalvelun kautta

Uusia asiakkaita, parempi asiakaspalvelu

Ota yhteyttä, niin kerron lisää

Mikko Särkikangas Sales Director, Partner +358 400 807 503 mikko@e21.fi

Tutustu syvemmin B2B-verkkokauppaan

Olemme julkaisseet maksuttoman pikaoppaan B2B-verkkokaupan maailmaan!

Lataa maksuton B2B-verkkokaupan opas

Blogi

24.09.2018

Asiakaskohtainen tuoteluettelo napin painalluksella

Nythän on se aika vuodesta kun teollisuuden ja teknisen kaupan yritykset painivat erilaisten hinnastojen, tuoteluetteloiden, esitteiden ja muiden printtimateriaalien suunnittelun ja tuotannon kanssa.
Lue lisää

17.09.2018

Hyvä B2B-myyjä tietää kilpailijoiden hinnat - entä hyvä asiakas?

Monet B2B-yritykset piilottavat hintatietonsa aivan turhaan. Läpinäkyvällä hinnoittelulla on mahdollista parantaa asiakaskokemusta ja palvella myös niitä asiakkaita, joihin myynnin aika ei riitä. Lue lisä....
Lue lisää

Jätä yhteydenottopyyntö, palaamme asiaan mahdollisimman pian!