OFA - apua oikean tuotteen valintaan

OFA valmistaa kotimaisia, korkealaatuisia liukuesteketjuja teollisuuden sekä metsä- ja maatalouden tarpeisiin. Loimaan tehtaan valmistamat modernit liukuesteketjut turvaavat traktoreiden, metsäkoneiden, työkoneiden ja kuorma-autojen matkaa ympäri maailmaa.

E21 solutions reference customer case ofa

Tuotevalitsin verkkosivustolle

Teollisuudessa ja teknisessä kaupassa kansainvälinen myynti tapahtuu usein paikallisten jälleenmyyjien ja edustajien kautta. Tuotevalikoimassa voi olla satoja tai tuhansia tuotteita, jolloin tuotteen valinta perustuu moneen eri tekijään. Tuotevalinta perustuu esimerkiksi missä ja miten tuotetta käytetään ja mikä on oikea koko. Oikean tuotteen valinnasta tulee tällöin kriittinen tekijä niin kannattavuuden kuin asiakastyytyväisyyden muodostumisessa.

Ofalle rakennettiin verkkopalvelu ja siihen tuotevalitsin palvelemaan kansainvälistä jälleenmyyntiverkostoa.

ofa suurennuslasi yhteenveto

Ota yhteyttä niin kerron lisää

Mikko Särkikangas Sales Director, Partner +358 400 807 503 mikko@e21.fi

Maksuton konsultaatio konfiguraattorista ja laskureista

Sovi aika maksuttomaan konsultointiin!

Blogi

24.09.2018

Asiakaskohtainen tuoteluettelo napin painalluksella

Nythän on se aika vuodesta kun teollisuuden ja teknisen kaupan yritykset painivat erilaisten hinnastojen, tuoteluetteloiden, esitteiden ja muiden printtimateriaalien suunnittelun ja tuotannon kanssa.
Lue lisää

17.09.2018

Hyvä B2B-myyjä tietää kilpailijoiden hinnat - entä hyvä asiakas?

Monet B2B-yritykset piilottavat hintatietonsa aivan turhaan. Läpinäkyvällä hinnoittelulla on mahdollista parantaa asiakaskokemusta ja palvella myös niitä asiakkaita, joihin myynnin aika ei riitä. Lue lisä....
Lue lisää

Jätä yhteydenottopyyntö, palaamme asiaan mahdollisimman pian!