OFA - apua oikean tuotteen valintaan

OFA valmistaa kotimaisia, korkealaatuisia liukuesteketjuja teollisuuden sekä metsä- ja maatalouden tarpeisiin. Loimaan tehtaan valmistamat modernit liukuesteketjut turvaavat traktoreiden, metsäkoneiden, työkoneiden ja kuorma-autojen matkaa ympäri maailmaa.


Tuotevalitsin verkkosivustolle

Teollisuudessa ja teknisessä kaupassa kansainvälinen myynti tapahtuu usein paikallisten jälleenmyyjien ja edustajien kautta. Tuotevalikoimassa voi olla satoja tai tuhansia tuotteita, jolloin tuotteen valinta perustuu moneen eri tekijään. Tuotevalinta perustuu esimerkiksi missä ja miten tuotetta käytetään ja mikä on oikea koko. Oikean tuotteen valinnasta tulee tällöin kriittinen tekijä niin kannattavuuden kuin asiakastyytyväisyyden muodostumisessa.

Ofalle rakennettiin verkkopalvelu ja siihen tuotevalitsin palvelemaan kansainvälistä jälleenmyyntiverkostoa.

Ota yhteyttä, niin kerron lisää

Mikko Särkikangas Sales Director, Partner +358 400 807 503 mikko@e21.fi

Blogi

15.02.2021

Asiakassuhteet digitalisoituvat vauhdilla

Asioinnin ja asiakassuhteen siirtyminen verkkoon vaatii uusia toimintamalleja niin myynniltä kuin koko yrityksen johdolta. Pelkkä soittokertojen lisääminen tuskin tuo lisäarvoa, vaan panokset kannattaa la....
Lue lisää

02.12.2020

Etämyynti ja digitaalisen asiakassuhteen rakentaminen

Luottamus eli asiakkaan tunne ja kokemus siitä, että myyjä kuuntelee ja on läsnä asiakkaan ongelmien ratkomisessa ja tulevaisuuden suunnittelussa, on tänä päivänä osattava luoda digitaalisesti.
Lue lisää

Jätä yhteydenottopyyntö, palaamme asiaan mahdollisimman pian!