Mesvac - nostaen ja taittaen

Mesvac Oy on vuonna 1977 perustettu täyden palvelun ovitalo. Mesvac on kuulunut Hörmann Group -konserniin vuodesta 2016 lähtien. Yrityksen keskeiset avainalueet ovat asiakaskeskeisyys, laadunvarmistus sekä huoltopalvelu.

Mesvac_verkkosivusto

Verkkopalvelut täyden palvelun ovitalolle

Mesvac Oy käyttää verkkoa aktiivisesti myynnin ja huoltopalveluiden yhteyskanavana. Suunnittelijoille ja viranomaisille ratkaisut ja tuotevalikoima on esitelty kattavasti ja esim ratkaisujen rakennekuvat on tuotu suunnittelijoiden saataville helposti ja vaivattomasti. Asioimalla Mesvacin kanssa asiakas saa kaikki tarvitsemansa samasta talosta; tiedon, palvelun, tuotteen, asennuksen ja huollon, eli kokonaisen kulkemisen hallintajärjestelmän.


Ota yhteyttä niin kerron lisää

Mikko Särkikangas Sales Director, Partner +358 400 807 503 mikko@e21.fi

Maksutonta konsultaatiota myynnin digitaalisista ratkaisuista

Varaa aika tapaamiseen

Blogi

24.09.2018

Asiakaskohtainen tuoteluettelo napin painalluksella

Nythän on se aika vuodesta kun teollisuuden ja teknisen kaupan yritykset painivat erilaisten hinnastojen, tuoteluetteloiden, esitteiden ja muiden printtimateriaalien suunnittelun ja tuotannon kanssa.
Lue lisää

17.09.2018

Hyvä B2B-myyjä tietää kilpailijoiden hinnat - entä hyvä asiakas?

Monet B2B-yritykset piilottavat hintatietonsa aivan turhaan. Läpinäkyvällä hinnoittelulla on mahdollista parantaa asiakaskokemusta ja palvella myös niitä asiakkaita, joihin myynnin aika ei riitä. Lue lisä....
Lue lisää

Jätä yhteydenottopyyntö, palaamme asiaan mahdollisimman pian!