Liune Door - monimutkainen ostoprosessi

Liunelle toteutettiin verkkopohjaisen tuotevalinta-ratkaisu, jonka avulla asiakas voi tilata kätevästi kaikki tuotteet samasta paikasta kerralla.

Liune tuotevalitsin

Lähtötilanne ja tavoitteet

Aulis Lundell Oy halusi palvella pienrakentajia ja kuluttajia paremmin ja Liune Door:lle avattiin oma verkkopalvelu, jossa tuotetietoa esitetään laajemmin ja joissa tuotteiden vertailu sekä tilaus on tehty helpoksi.

Toteutus

Liunelle rakennettiin verkkokauppa ja Tuotevalitsin työkalu. Tuotetietoja hallinnoidaan Solussa.

Tulokset - Tuotevalitsin ja verkkokauppa

24/7 asiakaspalvelu

+50 % lisää liidejä verkosta

 

Tuotevalitsimen avulla asiakkaiden on helppo valita esimerkiksi omiin tarpeisiin räätälöity liukuva väliovi. Ohjattu tuotevalinta visualisoi eri vaihtoehdot ja ohjaa valitsemaan esimerkiksi oikeat lukot, vetimet ja rungot. Tuotevalinta-työkalu estää tekemästä vääriä valintoja ja kohdistaa ostot yhteensopiviin tuotteisiin.

Asiakkaiden on helppo tilata myös kokonainen sisätilaratkaisu Liune ovineen, väliseinineen ja sisäkattoineen. Tuotevalitsin kertoo, mitä teknisiä tietoja tarvitaan esimerkiksi määrämittaisten runkoprofiilien ja kipsilevyjen toimittamiseen. Antamalla perustiedot, tuotevalitsin laskee automaattisesti tuotteiden määrät ja hinnat.
Myynnillä on jatkuvasti lämpimiä liidejä käytössään, sillä Tuotevalitsimesta näkyy talennetut tiedot kävijöistä ja heidän valinnoistaan jo ennen lopullista rahtilaskentaa.

Maksutonta konsultaatiota myynnin digitaalisista ratkaisuista

Varaa aika tapaamiseen

Tietoa asiakkaasta

Liune tarjoaa laadukkaita ja innovatiivisia sisätilarakentamisen kokonaisratkaisuja. Liunen taustalla on Aulis Lundell Oy. Aulis Lundell Oy on erikoistunut rullamuovausteknologialla valmistettavien teräsprofiilien valmistamiseen, kevytrakennejärjestelmien kehittämiseen ja markkinointiin sekä jatkojalostettujen tuotteiden kuten elementtien valmistukseen.

Liune web mobile

Ota yhteyttä, niin kerron lisää

Mikko Särkikangas Sales Director, Partner +358 400 807 503 mikko@e21.fi

Tutustu syvemmin tuotetiedon hallintaan

Olemme julkaisseet maksuttoman tuotetiedon hallinnan pikaoppaan.

Lataa tuotetiedon hallinnan opas

Blogi

24.09.2018

Asiakaskohtainen tuoteluettelo napin painalluksella

Nythän on se aika vuodesta kun teollisuuden ja teknisen kaupan yritykset painivat erilaisten hinnastojen, tuoteluetteloiden, esitteiden ja muiden printtimateriaalien suunnittelun ja tuotannon kanssa.
Lue lisää

17.09.2018

Hyvä B2B-myyjä tietää kilpailijoiden hinnat - entä hyvä asiakas?

Monet B2B-yritykset piilottavat hintatietonsa aivan turhaan. Läpinäkyvällä hinnoittelulla on mahdollista parantaa asiakaskokemusta ja palvella myös niitä asiakkaita, joihin myynnin aika ei riitä. Lue lisä....
Lue lisää

Jätä yhteydenottopyyntö, palaamme asiaan mahdollisimman pian!