Kolmeks - pumput ja varaosat verkkoon

Kolmeks Oy on suomalainen pumpputalo ja menestyksekkäimpiä pumppualan yrityksiä, jonka tuotanto jakaantuu pumpputuotantoon, sähkömoottoreihin ja LVI-myyntiin. Kolmeksin erikoisalana on lämmitys- ja jäähdytysjärjestelmissä käytettävät keskipakopumput.

Kolmeks web mobile

B2B verkkokauppa

Kolmeks Oy:lle toteutettiin verkkokauppa, jossa pumppujen teknisiä tietoja on helppo ylläpitää.

Kolmeks Oy:n verkkopalvelun suunnittelussa kiinnitettiin erityistä huomiota pumppujen teknisten tietojen ylläpidettävyyteen. Sivustolta löytyy pumppujen lisäksi myös pumppujen huoltopalvelut sekä mahdollisuus pumppujen rekisteröintiin verkossa. Uusimpana kokonaisuutena palveluun on rakennettu varaosien verkkokauppa, josta tuotteiden haku tapahtuu pumpun mallin mukaan - luettelon selaamisen sijaan. Mallikohtaisella haulla varmistetaan oikean varaosan valinta ja rakennetaan parempaa asiakastyytyväisyyttä luotettavilla toimituksilla.

Kolmeks shop

Ota yhteyttä niin kerron lisää

Mikko Särkikangas Sales Director, Partner +358 400 807 503 mikko@e21.fi

Maksutonta konsultaatiota myynnin digitaalisista ratkaisuista

Varaa aika tapaamiseen

Blogi

24.09.2018

Asiakaskohtainen tuoteluettelo napin painalluksella

Nythän on se aika vuodesta kun teollisuuden ja teknisen kaupan yritykset painivat erilaisten hinnastojen, tuoteluetteloiden, esitteiden ja muiden printtimateriaalien suunnittelun ja tuotannon kanssa.
Lue lisää

17.09.2018

Hyvä B2B-myyjä tietää kilpailijoiden hinnat - entä hyvä asiakas?

Monet B2B-yritykset piilottavat hintatietonsa aivan turhaan. Läpinäkyvällä hinnoittelulla on mahdollista parantaa asiakaskokemusta ja palvella myös niitä asiakkaita, joihin myynnin aika ei riitä. Lue lisä....
Lue lisää

Jätä yhteydenottopyyntö, palaamme asiaan mahdollisimman pian!