Kerabit - parasta kattoa

Kerabit on katto- ja vedeneristysrakentamisen asiantuntija. Emoyhtiö Nordic Waterproofing Oy:n toimintaan kuuluu Kerabit-tuotteiden valmistus ja myynti. Tytäryhtiö KerabitPro Oy:n toiminta koostuu katto- ja vedeneristysurakoinnista sekä kattohuollosta. 

Ref large kerabit

Verkkosivut, intranet, kuvapankki ja tuotekonfiguraattori

Kerabit tarjoaa kattavat tuotetiedot sekä ammattilaisille että pientaloasiakkaille verkkosivuillaan. Ammattilaisten työtä ja tuotevalintaa tuetaan suunnittelutyökaluilla ja ohjeilla sekä tietysti kattavalla teknisellä tuotetiedolla. Kokonaisuuteen kuuluu myös pientaloasiakkaille suunnattu Kattomaatti palvelu, jossa pientalon omistaja voi visualisoida tulevan Kerabit-katon ja laskea siihen tarvittavien materiaalien määrän.

Kerabitille on toteutettu myös intranet. SOLU BS alustaa hyväksikäyttäen saatiin toteutettua helposti ylläpidettävä palvelu Kerabitin sisäisen viestinnän tarpeisiin. Ratkaisu sisältää mm: AD-login tunnistautumisen, integraation Kerabitin sisäiselle tiedostonjakopalvelimelle, kalenterin, uutiset sekä työhyvinvointikalenterin.


Ota yhteyttä niin kerron lisää

Mikko Särkikangas Sales Director, Partner +358 400 807 503 mikko@e21.fi

Maksutonta konsultaatiota myynnin digitaalisista ratkaisuista

Varaa aika tapaamiseen

Blogi

24.09.2018

Asiakaskohtainen tuoteluettelo napin painalluksella

Nythän on se aika vuodesta kun teollisuuden ja teknisen kaupan yritykset painivat erilaisten hinnastojen, tuoteluetteloiden, esitteiden ja muiden printtimateriaalien suunnittelun ja tuotannon kanssa.
Lue lisää

17.09.2018

Hyvä B2B-myyjä tietää kilpailijoiden hinnat - entä hyvä asiakas?

Monet B2B-yritykset piilottavat hintatietonsa aivan turhaan. Läpinäkyvällä hinnoittelulla on mahdollista parantaa asiakaskokemusta ja palvella myös niitä asiakkaita, joihin myynnin aika ei riitä. Lue lisä....
Lue lisää

Jätä yhteydenottopyyntö, palaamme asiaan mahdollisimman pian!