Haucon - erikoistukkukauppa verkossa

HauCon Finland Oy on Linterm Oy:n tytäryhtiö ja uusin jäsen Pohjoismaita kattavassa ja betonialan rakennustarvikkeita myyvässä HauCon-ryhmässä.

Haucon web mobile

Verkkosivusto, tilausjärjestelmä ja myyjän työpöytä

Haucon on esimerkki pk-yrityksestä joka hyödyntää verkon mahdollisuudet tuotetiedon jakamisessa ja myynnin työkaluna. Tavoitteet voidaan mitata suoraan euroina. HauConin verkkopalvelun lähtökohtana on kattava tuotetieto, parannettu hakukonelöydettävyys ja mobiilikäytettävyys. Kattavan tuotetiedon esittämisen lisäksi sivustolla extranet/tilausjärjestelmä sopimusasiakkaille. Sivustoa hyödynnetään myös asiakaskohtaisessa hinnoittelussa ja tilauskanavana. 

Haucon 2

Ota yhteyttä, niin kerron lisää

Marko Rautakoura CEO, Senior Consultant, Partner +358 400 426 864 marko@e21.fi

Maksutonta konsultaatiota myynnin digitaalisista ratkaisuista

Varaa aika tapaamiseen

Blogi

24.09.2018

Asiakaskohtainen tuoteluettelo napin painalluksella

Nythän on se aika vuodesta kun teollisuuden ja teknisen kaupan yritykset painivat erilaisten hinnastojen, tuoteluetteloiden, esitteiden ja muiden printtimateriaalien suunnittelun ja tuotannon kanssa.
Lue lisää

17.09.2018

Hyvä B2B-myyjä tietää kilpailijoiden hinnat - entä hyvä asiakas?

Monet B2B-yritykset piilottavat hintatietonsa aivan turhaan. Läpinäkyvällä hinnoittelulla on mahdollista parantaa asiakaskokemusta ja palvella myös niitä asiakkaita, joihin myynnin aika ei riitä. Lue lisä....
Lue lisää

Jätä yhteydenottopyyntö, palaamme asiaan mahdollisimman pian!