Myllärinä Kasvu Openissa

Suomen suurin yritysten kasvun sparrauskilpailu – Kasvu Open – on parhaillaan menossa ja huipentuu voittajan valintaan 26.-27. lokakuuta. Tähän menestyksekkääseen kasvuyrittäjyysohjelmaan osallistuvat yritykset pääsevät testaamaan ideoitaan ja vauhdittamaan kasvuaan yhdessä alojensa parhaiden asiantuntijoiden – eli mylläreiden – kanssa. Tavoitteena on synnyttää uusia ideoita ja vauhdittaa jo olemassa olevien yritysten kasvua.

Kasvu Open julkaisi 18. elokuuta 80 loistavaa finalistia. Näistä noin puolet on startupeja ja puolet pidempään toimineita yrityksiä. Yritykset ovat saaneet tältä pk-yritysten kasvuohjelmalta sparrausta eri alojen asiantuntijoilta maksutta. Itse olen saanut sparrata myllärin roolissa Länsi-Uusmaalaisia yrityksiä kuten finaaliin voittajana päässyttä Oy Soya Ab/Jalofoodsia ja kunniamaininnalla Jyväskylään matkaavaa Tziip:iä.

On ollut hienoa huomata kohtaamieni yritysten innostunut – ja jopa kärsimätön halu – kasvaa kansainväliseksi menestystarinaksi. Kasvun lähtökohtana ei ole enää Suomen vaan kansainväliset markkinat. Tästä johtuen sparrauksen suurimpana teemana onkin ollut myynnin digitalisaation tuomien mahdollisuuksien hyödyntäminen liiketoiminnan kasvattamisessa.

Odotan innolla yritysten jälleennäkemistä ja vielä yhtä mahdollisuutta sparrata heitä ja heidän finalisti kumppaneitaan Jyväskylässä pidettävässä finaalissa. Siitä sitten lisää tarinaa sen jälkeen.

Kasvu Open on hieno mahdollisuus eteenpäin pyrkivälle pk-yritykselle sparrata kasvua ja kansainvälistymistä. Mikään muu ohjelma ei pysty antamaan näin laaja-alaista ammattilaissparrausta näin monelle toimialalle. Kiitos! On ilo olla mukana!

 

Tsemppiä kaikille finalisteille!

 

Digitaalisten palveluiden mylläri

Marko Rautakoura CEO, Senior Consultant, Partner +358 400 426 864 marko@e21.fi

Aiheet

Arkisto

Jätä yhteydenottopyyntö, palaamme asiaan mahdollisimman pian!