Kevään 2016 B2B-verkkokauppakoulutukset

 

B2B-verkkokauppa kasvaa ja muuttaa alan lainalaisuuksia. Ammattiostajat ovat siirtäneet tiedonhaun nettiin ja seuraavan kolmen vuoden aikana puolet B2B-ostoksista tehdään verkossa. Tule kuuntelemaan mitä tämä murros edellyttää B2B-alan toimijoilta. Maaliskuun aikana sekä Kaupan liitto että Teknisen Kaupan ja Palveluiden yhdistys järjestävät aiheeseen liittyviä koulutuksia, joista ei kannata jäädä paitsi!!

 

UUDEN KASVUN YTIMET –AAMUKAHVITILAISUUS 10.3.2016

Järjestäjä: Tekninen Kauppa

81% päättäjistä aloittaa ostoprosessin verkkohaulla. Iso osa heistä tekee myös alustavat toimittajavalinnat verkosta löytyvän tiedon avulla. Tiedonhallinnasta onkin tullut ratkaiseva tekijä B2B-myynnissä. Aamukahvitilaisuudessa e21 kertoo miten B2B-yritys voi tehostaa tuotetiedon hallintaa ja sitä kautta omaa näkyvyyttään ja myyntiään. Konkreettisena esimerkkinä toimii case YTM-Shop ja sitä esittelee tuotepäällikkö Petri Mäkinen, YTM-Industrial Oy. Lue lisää>>

 

B2B-VERKKOKAUPPAKOULUTUS 2.3., 9.3. ja 16.3.2016

Järjestäjä: Kaupan liitto ja Tekninen Kauppa

Tämä verkkokauppakoulutus on B2B-kauppaa käyvien verkkokauppiaiden arvonketjun tarpeisiin räätälöity koulutuskokonaisuus, jonka aikana käydään järjestelmällisesti läpi kaikki B2B-kaupan verkkoliiketoiminnan osa-alueet. Jos olet aloittamassa verkkokauppaa tai haluat kehittyä siinä eteenpäin, täältä saat kasvun eväät. e21 on mukana kouluttamassa sähköisestä tuotetiedon hallinnasta, B2B-verkkokaupan erityispiirteistä sekä myynnin digitalisoitumisesta. Mukana konkretiaa ja case-esimerkkejä. Lue lisää>>

 

Voit aloittaa aiheisiin tutustumisen lataamalla maksuttoman oppaan Sähköisen tuotetiedon hallinnasta tai B2B-verkkokaupasta. Kaikkien 16.3.2016 mennessä ladanneiden kesken arvomme kaksi "Digitalisaatio - yritysjohdon käsikirja" -teosta. *

 

e21 on tehostanut teollisuuden ja teknisen kaupan yritysten liiketoimintaa jo 15 vuoden ajan. Kasvatamme asiakkaidemme myyntiä sähköistämällä prosesseja, helpottamalla tuotetiedon hallintaa ja toimittamalla B2B-verkkokaupparatkaisuja. Jaamme osaamistamme ja kokemuksiamme erilaisten koulutusten ja maksuttomien oppaiden kautta.  

 

 

 

*Kampanja on voimassa 17.2.-16.3.2016. Kaikki kampanja-aikana oppaan ladanneet osallistuvat automaattisesti kilpailuun, jossa arvotaan kaksi Digitalisaatio -kirjaa. Arvonnasta ilmoitetaan henkilökohtaisesti lataajan antamaan sähköpostiosoitteeseen tai puhelinnumeroon. Kirja toimitetaan veloituksetta lataajan toimittamaan osoitteeseen. Ilmainen toimitus koskee vain suomalaisia postiosoitteita.

Aiheet

Arkisto

Jätä yhteydenottopyyntö, palaamme asiaan mahdollisimman pian!