B2B Verkkokauppakoulutus alkaa 20.10.2015 – Tule mukaan!

Kaupan liitto järjestää jälleen B2B verkkokauppakoulutuksen yrityskauppaan keskittyneille verkkokauppiaille tai verkkokauppaa suunnitteleville yrityksille. Koulutuksessa käydään järjestelmällisesti läpi kaikki B2B verkkokaupan osa-alueet – strategiasta toteutukseen ja markkinointiin.

e21 jatkaa tapahtuman kouluttajana ja iloksemme olemme saaneet koulutuksesta positiivista palautetta. Esittelemme konkreettisten esimerkkien saattelemana niin B2B verkkokaupan erityispiirteitä, tuotetiedon hallintaa kuin myynnin tehostamista.

Koulutuksen ajankohtaisuus, kohderyhmän tarpeisiin räätälöity sisältö sekä kouluttajien pitkä kokemus tarjoavat tietopaketin, joka antaa hyvät menestyksen eväät jokaiselle verkkokauppaa suunnittelevalle tai jo sen parissa työskentelevälle yritykselle.

Tänä vuonna koulutukseen osallistuvilla on mahdollisuus osallistua myös B2C-puolen verkkokauppakoulutuksen juridiikkapäivään 10.11. ja markkinointipäivään 17.11. Näistäkin asioista on hyvä olla perillä kuten jokainen verkkokauppias tietää.

Lue lisää ja ilmoittaudu tapahtumaan!

P.S. Jos et vielä ole lukenut edellistä blogikirjoitustamme vision ja toimintasuunnitelman tärkeydestä, niin suosittelen kurkkaamaan ennen koulutuksen alkua..

 

Nähdään koulutuksessa!

 

Mikko Särkikangas Sales Director, Partner +358 400 807 503 mikko@e21.fi

Aiheet

Arkisto

Jätä yhteydenottopyyntö, palaamme asiaan mahdollisimman pian!