Mikä ihmeen Digitaalinen Polku?

digimittari e21 digitaalinen polku

Jos et vielä tiedä mikä Digitaalinen Polku on, niin nyt kannattaa pysähtyä ja lukea aiheesta. Etenkin jos aiot seuraavien vuosien aikana kasvaa, lisätä myyntiä ja/tai tehostaa toimintaa.

Digitaalinen Polku on Kauppakamarin vetämä, matalan kynnyksen koulutus- ja valmennusohjelma, joka auttaa yrityksen johtoa ja hallitusjäseniä rakentamaan yritykselle tulevaisuuden toimintamallit – hyödyntäen digitalisaation mahdollisuuksia. Ohjelman kautta:

  • Saat käyttöösi mentorin
  • Tunnistat liiketoimintasi muutospisteet
  • Kehität digitaalista johtajuuttasi
  • Voit hyödyntää ohjelman osaajaverkostoa digitaalisen liiketoiminnan kehittämiseen.

Meidät on valittu mukaan Digitaalisen Polun ohjausryhmään, koska meillä on jo 10 vuoden kokemus B2B –liiketoiminnan verkkopalveluista. Monia onnistumisia on takana kuten esim. Rudus, Aulis Lundell , Aquaclean, Warla Trade, Kolmeks ja Kaitos. Mutta maailma ei ole valmis ja siksi kannustamme etenkin teollisuuden ja teknisen kaupan yrityksiä tekemään DigiMittarin. Aloittakaa sillä. Keskustelkaa tuloksesta. Oletteko tyytyväisiä? Jos ette, Digitaalisen Polun kautta löydätte asiantuntijoita, joiden avulla pääsette alkuun. Ja siitähän tässä kaikessa on kyse – aloittamisesta. Koska digitaalinen maailma ei ole koskaan valmis. Se vaatii jatkuvaa kehittämistä ja se tekeekin siitä sekä haasteellisen että mielenkiintoisen.

Digitaalinen Polku odottaa. Hyppää mukaan!

Marko Rautakoura CEO, Senior Consultant, Partner +358 400 426 864 marko@e21.fi

Aiheet

Arkisto

Jätä yhteydenottopyyntö, palaamme asiaan mahdollisimman pian!