Uusimmat B2B verkkomyynnin ratkaisut

Lyhyt talvi on ollut aktiivista aikaa uusien B2B verkkopalveluiden toteutuksessa. Tässä muutamia uusimpia..


Tammet Oy - B2B verkkomyynnin ratkaisu

Tammet Oy toimittaa kaikkea suojaavista kaivosverkoista erikoismuotoiltuihin, arkkitehdin suunnitelmien mukaan valmistettuihin julkisivuverkkoihin asti.

Koko tuotevalikoima - asiakkaille ja myyjille
Tammet Oy:n laaja tuotevalikoima on verkkopalvelun ydin. Kattavaa valikoimaa ja tuotetietoa hyödyntää sekä asiakkaat että myyjät. Asiakkaat tekevät tarjouspyyntöjä tuotteista ja myyjät käyttävät tuotetietoja tukena asiakastapaamisissa - oikean ratkaisun valinnassa.


Kolmeks Oy - B2B verkkopalvelu ja varaosakauppa

Kolmeks Oy on suomalainen pumpputalo. Kolmeks Oy:n ja e21:sen yhteistyö on alkanut vuonna 2010.

Tehoa varaosamyyntiin
Kattavan tuotetiedon lisäksi verkkopalvelun osana on varaosamyynnin verkkokauppa. Verkkokaupan tuotehaku pumpun tyypin mukaan helpottaa oikean varaosan valintaa ja vähentää väärien osien tilauksia.

Datalehtien PDF tulostus automaattiseksi
Pumppujen tekninen suorituskyky on tärkeä osa suunnittelijoille jaettavaa tuotetietoa. Aiemmin pumppujen Datalehdet tuotettiin manuaalisesti. Osana uutta verkkopalvelua Datalehtien taitto automatisoitiin siten, että PDF Datalehti tulostuu suoraan tietokannassa olevasta tuotetiedosta - myös pumppujen suorituskykyä kuvaavat tuottokäyrät. Automatisointi säästää merkittävästi työaikaa ja parantaa jaettavan tuotetiedon laatua.


Kerabit.fi - verkkopalvelu ja tuotetiedon hallinta

Nordic Waterproofing Oy:n ja e21:sen yhteistyönä syntyi uusi Kerabit tuotteiden verkkopalvelu.

Tuotevalikoima käyttökohteen mukaan
Uuden verkkopalvelun tuotevalikoima on ryhmitelty asiakkaan tarpeen ja käyttökohteen kohteen mukaan. Kaikkiin päätelaitteisiin mukautuva käyttöliittymä helpottaa tuotetietojen selaamista myös työmaalla. Laajan tuotevalikoiman ja teknisen tuotetiedon ylläpitoa helpottaa SOLU Business Solution ratkaisu.

Aiheet

Arkisto

Jätä yhteydenottopyyntö, palaamme asiaan mahdollisimman pian!