Sorakauppa.fi laajeni valtakunnalliseksi

Loistavasti sujuneen testivuoden jälkeen Sorakauppa.fi laajeni kattamaan Ruduksen kaikki toimialueet Suomessa. Etelä-Suomen alueen testivuosi ylitti kaikkien odotukset. Investointi maksoi itsensä takaisin jo koevuoden puolessa välissä. 

yttäjätyytyväisyyden ollessa huikeat 4,77/5,00. Ei voi kun olla ylpeä ja tyytyväinen e21:n UX ja UI porukasta! Tekniset oivallukset verkkokaupan taustalla ovat ainutlaatuisia ja osoittavat "tekkitiimimme" huikeaa osaamista ja kykyä ratkaista monimutkaisimpiakin haasteita.

Sorakauppa.fi on oiva osoitus siitä mitä verkkomyynninratkaisuilla voi saavuttaa. Monelle ei edes tullut mieleen että kiviaineksia voi myydä verkossa. Täytyy antaa iso käsi rohkealle asiakkaalle, joka ennakkoluulottomasti päätti avata asiointimahdollisuuden verkkoon! 

Ruduksen keltaisen värin myötä toivotamme kaikille hyvää pääsiäisen jälkeistä wapun odotusta.

Jätä yhteydenottopyyntö, palaamme asiaan mahdollisimman pian!