Mesvacin uusi verkkopalvelu on julkaistu

Mesvac.fi etusivu

Mesvacin uusi verkkopalvelu on julkaistu. Helppolukuinen sivusto palvelee kaikkia asiakkaita tasapuolisesti, olivatpa he kiinnostuneita huoltopalveluista, teknisistä yksityiskohdista tai erilaisiin kohteisiin tulevista tuotteista ja ratkaisuista.

e21:n myyntijohtaja Mikko Särkikangas toteaa, että suunnittelijat ja arkkitehdit ovat kiinnostuneita itse tuotteista ja niiden teknisistä tiedoista, jotka löytyvät yhdellä hiiren painalluksella etusivulta. Kiinteistöjen isännöitsijät ja muut hankintoja tekevät ammattilaiset taas etsivät enemmän kokonaisratkaisuja erilaisiin tarpeisiin. Heille ovat palvelut ja toimialaratkaisut yksityiskohtaisia teknisiä tietoja tärkeämpiä.

Mesvacin myyntijohtaja Kimmo Mattilan mielestä uudistetut verkkosivut auttavat asiakkaita löytämään helposti tuotteistetut Omatieto-, Turva-, Kunto- ja Varma-palvelupaketit sekä huoltoa käsittelevän osuuden. – Ne on esitelty lyhyesti ja selkeästi.

Eri tehtävissä toimiva henkilökunta löytyy verkosta paikkakuntakohtaisesti yhteystietoineen. Henkilöhakua nopeuttaa, jos nimi on tiedossa, mutta muut tärkeät tiedot kateissa.

Hakukoneet löytävät uudet sivut vaivatta, mikä parantaa näkyvyyttä ja auttaa asiakasta löytämään etsimänsä tiedon helpommin. Sivut tukevat Mesvacin uutta liiketoimintastrategiaa, jossa jokainen työntekijä on osa yhtä ja samaa suurta kokonaisuutta – yhtä alansa markkinajohtajista Mesvacia.

 

Jätä yhteydenottopyyntö, palaamme asiaan mahdollisimman pian!