RT Tuotetieto -palvelun lanseeraustilaisuuden tunnelmia

Rakennustieto Oy:n tilaama ja e21 Solutions Oy:n tuottama RT Tuotetieto verkkopalvelu lanseerattiin 23.1.2014 Rakennustiedon auditoriossa. Yli 100 asiasta kiinnostunutta alan ammattilaista kokoontuivat kuuntelemaan tuotetietoaiheisia esityksiä. Tilaisuuden avasi Rakennustieto Oy:n toimitusjohtaja Pasi Hulkkonen. Tuotekehitysjohtaja Kimmo Lehtonen esitteli pavlelun merkitystä, tulevaisuuden suunnitelmia ja lopuksi toiminnallisuutta yleisölle. e21 Solutions Oy:n myyntijohtaja/Partner Mikko Särkikangas piti esityksen aiheesta "Tuotetiedon merkitys myynnin tukena - Verkko osaksi myyntiprosessia"

E21mikko1
E21mikko2
Ratikimmo1
Ratikimmo2
Ratipasi1
Ratipasi2
Ratiteam

Tutustu palveluun:

Jätä yhteydenottopyyntö, palaamme asiaan mahdollisimman pian!