e21:n toteuttama RT Tuotetieto –palvelu lanseerataan 23.1.2014

RT Tarviketieto Net uudistuu täysin – toiminnoiltaan ja ulkoasultaan uusittu palvelu avataan nimellä RT Tuotetieto.

Monipuolinen haku- ja tietopalvelu tulee tarjoamaan rakennustuoteteollisuudelle ja alan palvelujen tarjoajille ratkaisun tuotetiedon tehokkaaseen hallintaan ja jakeluun. e21:n myyntijohtaja Mikko Särkikankaan puheenvuorossa selviää, kuinka ajantasainen tuotetieto on ensimmäinen askel kohti sähköistä kaupankäyntiä.

Lanseeraustilaisuudessa esitellään samalla uusi RT Esteettömyystieto -palvelu, joka linkittää esteettömyysvaatimukset täyttävät rakennustuotteet suunnitteluohjeisiin. Lisäksi käsitellään tuotetiedonhallintaa, sähköistä kaupankäyntiä, tietomallintamista sekä arkkitehtien ja rakennusliikkeiden hankintahenkilöiden tarpeita tuotetiedon osalta.

Ajankohtainen aihe kiinnostaa - yli 100 vierasta tulossa paikalle!

Lue lisää »

Jätä yhteydenottopyyntö, palaamme asiaan mahdollisimman pian!