Uusia palveluita asiakkaillemme

Kerabit Kattomaatti

Nordic Waterproofing Oy

Kerabit Kattomaatilla voidaan visualisoida Kerabit-katto kymmenistä erilaisista materiaali- ja värivaihtoehtojen kombinaatioista. Laskurilla voidaan laskea tarvittavien tuotteiden ja tarvikkeiden menekki, joka voidaan helposti tulostaa ostoslistaksi tai vaikka lähettää omaan sähköpostiin.

Tutustu Kerabit Kattomaatti palveluun

Liune

Liune.fi
Aulis Lundell Oy

Liune Door-tuotteet ovat herättäneet runsaasti kiinnostusta ammattirakentajien lisäksi myös kuluttajissa. Aulis Lundell Oy haluaa palvella pienrakentajia ja kuluttajia paremmin ja Liune Door:lle avattiin oma www-palvelu, jossa tuotetietoa on esitelty laajemmin ja tuotteiden vertailu sekä tilaus on tehty helpoksi.

Tutustu Liune.fi palveluun

Gyproc.fi Uudistus

Saint-Gobain Rakennustuotteet / Gyproc

Sivuston ulkoasu päivitettiin raikkaammaksi ja yhteneväiseksi konsernin sivustojen kanssa. Päivityksessä myös tuotekortit uudistettiin rakenteen osalta sekä lisättiin mahdollisuus tulostaa tuotekortti PDF-muodossa, jolloin SOLU generoi PDF-tiedoston dynaamisesti tietokannassa olevasta ajantasaisesta tuotedatasta. Lisäksi haku -toiminnallisuus uudistettiin tarjoamaan parhaiten hakusanaa vastaavat tulokset heti: suorittamatta hakua ensinkään.

Tutustu uudistuneeseen Gyproc.fi palveluun

27.08.2013

Jätä yhteydenottopyyntö, palaamme asiaan mahdollisimman pian!