Bidder esittelyssä Kauppa verkossa 2012 –messuilla Helsingin messukeskuksessa osastolla 5e32.

Olemme perusteellisen selvityksen jälkeen varmoja, että verkkokaupassa tuotetiedon vertailu lisää myyntiä.
Yksittäisten tavaroiden kauppa on helppoa, mutta vaikeus lisääntyy, kun tuotevariaatiot ovat sadoissa ja tuhansissa. Silloin ostaja tarvitsee apua. Suurin myynnin este on tuotetiedon puute ja kankea sijoittaminen sivustolle.
Mikään tuote ei ole liian tekninen verkossa myytäväksi. On vain luotava keinot vertailla ominaisuuksia, tehdä valintoja ja mitoittaa tarpeita. On siirrettävä tekninen myyjä verkkoon.

Painopiste esittelystä tarjouspyyntöjen hankkimiseen

Ruduksen pihakivikauppa kysyy samat kysymykset kävijältä kuin hyvä myyjä asiakkaalta tiskillä: millaiset vaatimukset, paljonko pinta-alaa, onko erityistarpeita – minkä jälkeen se ehdottaa ratkaisua ja kysyy saako lähettää tarjouksen. Verkkosivusto on Ruduksen tekninen myyjä verkossa.

Kehitimme Bidder-konseptoinnin, jotta asiakkaamme saisivat enemmän tarjouspyyntöjä, helpompaa kauppaa ja vähemmän vaivaa. Painopiste on siirrettävä esittelystä tarjouspyyntöjen hankkimiseen.

Bidder-konseptointia on käyttänyt myös Aulis Lundell Oy, joka valmistaa kevytrakennejärjestelmiä ja ratkaisuja. Heidän verkkomyynnissään tärkeä rooli on verkkosivujen materiaalilaskurilla. Verkkomyynti maksoi perustamiskustannuksensa takaisin jo ensimmäisen kvartaalin aikana.

bidder meiler
  • Bidder tuo sivuillesi ne asiakkaat, jotka etsivät sinun tuotteitasi. Suunnittelemme ja päivitämme verkkosivustosi uusimman hakukonetiedon perusteella.
  • Bidder tarjoaa tuotetiedot asiakkaille selkeästi ja havainnollisesti. Tarjouspyynnön tekemiseen tarvittavat tiedot löytyvät helposti. Bidder auttaa asiakasta valitsemaan tuotteet ja määrät.
  • Bidder tuottaa enemmän tarjouspyyntöjä, koska kävijät löytävät etsimänsä helposti. Tarjouspyyntö on helppo ja nopea täyttää ja lähettää.

Tervetuloa tutustumaan tarkemmin Bidder konseptiin. Olemme tavattavissa messuosastolla 5e32

 

Mikko Särkikangas                            Marko Rautakoura

 

Marko ja Mikko

Jätä yhteydenottopyyntö, palaamme asiaan mahdollisimman pian!