SOLU Project Share

Meneekö projekteissa liikaa aikaa dokumenttien ja tiedostojen lähettelyyn? Onko asiakasdokumentaationne aina levällään tai ainoastaan asiakasvastaavan sähköpostissa? Haluaisitko saada nämä asiat viikossa kuntoon?

Anna projektitiimillesi aikaa keskittyä projektiin –Keskitetty tiedostojen jakelu säästää aikaa ja kustannuksia ja parantaa asiakaspalvelua.

SOLU Project Share

SOLU Project Share järjestelmässä dokumentti tarvitsee jakaa vain kerran ja sen jälkeen se löytyy aina samasta paikasta. Asiakas voi hakea dokumentit uudelleen niin usein kuin haluaa kuormittamatta henkilökuntaasi.

SOLU Project Share-tuottella jakelet turvallisesti ja helposti mitä tahansa tiedostoja asiakas-, toimipiste-, projekti- tai jopa käyttäjäkohtaisesti.

SOLU Project Share on todella helppo ottaa käyttöön. Saat järjestelmän yrityksenne käyttöön viikossa tilauksesta!

SOLU Project Share laajenee ja joustaa tarvittaessa sillä muista valmisohjelmistoista poiketen sitä voidaan räätälöidä myös täysin asiakaskohtaisesti.

Käyttöönottomaksu:950€

SOLU Project Share vuosilisenssi 150 €
SOLU Project Share ylläpitäjät / kk 5 €

Tuotteen vuosilisenssi sisältää käyttöoikeuden yhdelle (1) ylläpitäjälle / pääkäyttäjälle. Vuosilisenssi sisältää käyttöoikeuden ja sovelluksen versiopäivitykset, mikäli tuote on asennettu e21 hallinnoimaan palvelinympäristöön. Muiden asennusten osalta päivitykset tehdään erillisen sopimuksen mukaan.

Ylläpitäjän lisenssi sisältää neuvonta- ja tukipalvelun puhelimitse tai sähköpostilla (Help-Desk palvelu) arkisin toimistoaikana 9.00-17.00.

Ylläpitomaksu:100 €/kk (sis. 24/7 ylläpito, varmuuskopiointi, 1 Gt kovalevytilaa*)

*Suuremmat kovalevytilat erillisen tarjouksen mukaan, kuten myös asiakaskohtaiset palvelinasennukset

Turvallinen hankinta - Rahat takaisin takuu

Myönnämme tuotteellemme kahden viikon palautusoikeuden asennuksesta. Jos tuote ei sovellu käyttöönne, voitte peruttaa tilauksen ja me palautamme tuotteiden hinnan täysmääräisenä(1).

1)Takuu ei koske asiakaskohtaisesti räätälöityjä tuotteita

04.02.2011

Jätä yhteydenottopyyntö, palaamme asiaan mahdollisimman pian!