B2b kansi

Lataa maksuton pikaopas B2B-verkkokaupan maailmaan!

B2B-verkkokasuppa ei ole pelkkä sovellus tai yksittäinen ratkaisu vaan osa yrityksen toimintaa. Tässä oppaassa kerromme:

  • mitä on B2B verkkokauppa
  • miten yrityksesi saa kilpailuetua verkkokaupasta
  • ohjeita ja vinkkejä teollisuuden ja teknisen kaupan digitalisaatioon.

 

Täytä viereinen lomake ja lataa itsellesi maksuton opas. Oppaan lataaminen ei sido sinua mihinkään, emmekä luovuta yhteystietojasi eteenpäin.

Uusin oppaamme kertoo B2B-asiakassuhteen digitalisoinnista. Siinä kuvaillaan B2B-myynnin digitalisoinnin trendejä ja mahdollisuuksia sekä esitellään konkreettisia ratkaisuja digitalisoinnin toteuttamiseen. Lataa uusi opas:

 

e21 Solutions Oy on digitalisoinut B2B-alan myyntiä ja asiointia jo yli 20 vuoden ajan. Asiakkaamme edustavat etenkin teollisuuden ja kaupan alan vahvoja nimiä – niin kotimaisia kuin kansainvälisiäkin. Lue lisää meistä>>

Täytä lomake ja lataa opas!

Blogi

02.05.2022

Minne menet B2B-verkkokauppa?

Viimeiset kaksi vuotta ovat moukaroineet B2B-myyntiä pakottaen sitä reagoimaan nopeasti uusiin tilanteisiin. Miten tiivis muutostahti on vaikuttanut B2B-verkkokauppaan ja myyntiin yleisesti?
Lue lisää

14.03.2022

Miten valita sopiva verkkokauppa-alusta?

Keskeinen vaihe verkkomyynnin kehittämisessä on alustan valinta. Vaikka päätös on tärkeä, älä lähde vertailemaan verkkokauppa-alustoja ennen kuin tiedät yrityksesi ja loppukäyttäjien tarpeet. Alusta on va....
Lue lisää

Jätä yhteydenottopyyntö, palaamme asiaan mahdollisimman pian!