Tuotevalitsin teknisten tuotteiden myyntiin

e21:n Tuotevalitsin ohjaa ja helpottaa asiakkaan ostamista. Se mahdollistaa räätälöityjen tuotteiden ja ratkaisujen tarjoamisen verkossa. Tuotevalitsin-työkalu soveltuu etenkin keskisuurten teollisuusyritysten teknisten tuotteiden myyntiin.

  • Helpottaa tuotetarjoaman esittelyä
  • Tehostaa myyjien työtä
  • Parantaa asiakaspalvelua
  • Vähentää tuotevalintaan liittyviä virheitä

Testaa soveltuuko tuotevalitsin yrityksellenne

Ohjattu tuotevalinta

Tuotevalitsin

Tuoteominaisuudet

Liune tuotevalitsin

Ohjaa ja visualisoi asiakkaan tuotevalintaa

Tuotevalitsin räätälöi automaattisesti monimutkaisetkin tuotteet ja ratkaisut asiakkaan tarpeisiin sopivaksi. Työkalu kertoo mitä tietoja tarvitaan, ja konfiguroi ja visualisoi tuotteet automaattisesti tiedon pohjalta. Näin mahdollistuu massaräätälöinti verkossa.

Poistaa myynniltä työllistävät tuotekyselyt

Työkalu tarjoaa asiakkaille itsepalvelu-toiminnon, jolloin myynniltä ja suunnittelijoilta poistuu työllistävät tuotekyselyt. Myynti voi keskittyä monimutkaisiin ratkaisutoimituksiin kun puhelin ja sähköposti hiljenevät.

Vähentää tuotevalintaan liittyviä virheitä

Työkalu vähentää käsityön tarvetta, jolloin myös virheiden todennäköisyys pienenee. Työkalu toimii myyjän tarjous- ja hinnoittelutyökaluna, joka nopeuttaa tarjousten ja tilausten käsittelyä sekä vähentää teknisen osaamisen merkitystä.

Icopal tuotevalitsin

Parantaa asiakaspalvelua ja tehostaa myyntiä

Tuotevalitsin yhdistää kaikki tarjous-tilausprosessissa tarvittavat tiedot ja ohjaa asiakasta ostamiseen saakka. Ostamisen helppous sitouttaa asiakkaan yritykseen. Tuotevalitsimen avulla palvelet myös kv-jälleenmyyntiä ajasta ja paikasta riippumatta.  

Kevyt ja helposti integroitava ratkaisu

Tuotevalitsin on suunniteltu myynnin ja ostamisen helpottamiseen. Se ei ole raskas IT-projekti, vaan kevyt ratkaisu keskisuurille yrityksille. Voit heittää Excelin roskiin ja integroida Tuotevalitsimen yrityksesi taustajärjestelmiin (ERP, CRM ym.).

Soveltuu erityisesti valmistavan teollisuuden teknisille tuotteille

Työkalu on suunniteltu valmistavan teollisuuden tarpeiden pohjalta. Se sopii niin jälleenmyyjien kuin loppuasiakkaiden käyttöön.

Lue lisää Tuotevalitsimesta >

Näe tuotevalitsin käytännössä kattolaskuri.fi esittelyvideolla


Referenssit

Tuotevalinta kattomateriaalien ostamiseen.

Lue lisää

Ofa

Oikea tuote neljän kysymyksen avulla.

Lue lisää

Itsepalvelu ammattirakentajille ja kuluttajille.

Lue lisää

AquaClean

Tuotevalitsin kv-jälleenmyynnin tueksi.

Lue lisää

Blogi

07.04.2017

Asiakaskokemus digitalisoinnin askelkarttana

Arvioimalla oman tuotteen tai palvelun roolia osana asiakkaan omaa, kontekstisidonnaista toimintaa, tuo usein uutta perspektiiviä palvelun tai tuotteen kehittämiseen

Lue lisää

22.03.2017

Kylmäsoitoista asiantuntevaan myyntiin

Nykypäivän B2B-myyjän työnkuva alkaa siitä, että hän selvittää mistä yrityksistä tullaan verkkopalveluun ja mistä aiheesta kävijä on ollut kiinnostunut. Tämän jälkeen myyjä selvittää, keneen yrityksessä v....

Lue lisää

Jätä yhteydenottopyyntö, palaamme asiaan mahdollisimman pian!