Asioinnin helpottuminen

Case AquaClean Dealer Desk
Myynnin työpöytä kansainvälisen jälleenmyyjäverkoston käyttöön
24/7
globaali palvelu

Jälleenmyyjät ja loppuasiakkaat tarvitsevat palvelua myös silloin kun myyjä ei ole tavoitettavissa. Verkossa toimivat tuotevalinta-ratkaisut, tilausjärjestelmät ja verkkokaupat mahdollistavat 24/7 -palvelun ympäri maailmaa. Anna asiakkaallesi mahdollisuus tehdä tuotevertailuja ja -valintoja verkossa ja helpota ostopäätöksen tekoa visuaalisten esitysten avulla.

Asiakkaan ostamista helpottavilla ratkaisuilla voit palvella hyvin myös pienempiä asiakkaita, jotka muuten jäisivät isompien asiakkuuksien varjoon. Kun asiakkaiden ostohistoria tallentuu verkkoon, voit tiedon pohjalta tarjota asiakkaalle esimerkiksi lisä- ja varaosia.

Aqua Cleanin tapauksessa parannettiin palvelua tarjoamalla Aqua Cleanin globaalille jälleenmyyjäverkostolle pääsy tilaamaan varaosia ja latamaan tuotteiden dokumentteja vuorokauden ympäri erityisesti jälleenmyyjille tarkoitetun dealer extranet –palvelun kautta. Palvelu räätälöitiin siten, että jokaisella jälleenmyyjällä on omat hankintahintansa ja palvelu on erityisen tehokas varaosien etsimisessä tuotetietojen avulla.

Asioinnin helpottamisen ratkaisuja

Tuotevalitsin auttaa asiakkaita tekemään tuotevalintaa itse, tekemään määrälaskentaa ja tekemään tarjouspyyntöjä varten paljon pohjatyötä. Tilausjärjestelmä toimii esim. kuten Aqua Cleanin Dealer Extranet valittujen asiakkaiden tilauksessa.

Verkkokauppa taas usein on avoin ja helpompi käyttöliittymältään. Verkkokauppa voi olla joko ainoastaan B2B asiakkaille suunnattu tai kuten Ruduksen tapauksessa sekä kuluttajille että yritysasiakkaille suunnattu B2B/C verkkokauppa.

Tutustu syvemmin B2B verkkokauppaan

e21 on julkaissut maksuttoman pikaoppaan B2B-verkkokaupan maailmaan!

Lataa maksuton B2B verkkokaupan opas

Blogi

17.01.2018

Tuotetiedonhallinta teollisuudessa – Mitä termit PLM, PDM, PCM ja PIM tarkoittaa?

Tuotetiedonhallintaa kutsutaan yrityksessä usein eri nimillä, riippuen mistä näkökulmasta ja kuinka laajasti asiaa tarkastelee. Lue blogikirjoituksestamme, mitä tuotetiedonhallintaan liittyvät lyhenteet t....

Lue lisää

16.01.2018

Myynti kasvaa vuonna 2018 - miten vastaat kysyntään?

Teollisuuden ja teknisen kaupan yritysten myynti kasvaa ennusteiden mukaan myös tänä vuonna. Hienoa! Mutta miten vastaat kasvavaan kysyntään?

Lue lisää

Jätä yhteydenottopyyntö, palaamme asiaan mahdollisimman pian!