Sisällöntuotanto

Sisällöntuotannolla tarkoitetaan hyvän, lukijan kannalta mielekkään sisällön tuottamista ja tarjoamista eri medioissa. Hyvin tehdyllä sisällöllä tavoitetaan oikeat asiakkaat, silloinkin kun he eivät tiedä vielä olevansa ostamassa tuotteita. Hyvä sisältö sitouttaa kävijät ja aktivoi heidät tekemään haluttuja toimenpiteitä, kuten verkkokaupassa ostoja.

Onko sisältösi:

  • löydettävää?
  • ymmärrettävää?
  • kiinnostavaa?
  • innostavaa ja yllättävää?
  • hyödyttävää?
  • sitouttavaa
  • jaettavaa?
  • toimintaan kehottavaa?

"Esimerkiksi LinkedIn linkki blogitekstistäsi johdattaa kävijä yrityksen blogisivulle. Kävijä lukee blogitekstin ja kiinnostuu yrityksestä enemmän ja jää selailemaan yrityksen verkkosivuja. Kävijä tilaa yrityksen uutiskirjeen. Uutiskirjeessä on alennuskuponki, jota käyttämällä hän tekee ensimmäisen tuotetilauksen ja tulee samalla yrityksen uudeksi asiakkaaksi. Asiakkaalle lähetetään tavaran toimituksen jälkeen sähköpostitse tietoa tuotteen käytöstä ja huollosta. Sähköpostissa tarjotaan myös mahdollisuutta ostaa vastaavia tuotteita ja lisäosia tuotteeseen."

Myynnin tyokalut

Parannamme B2B yritysten verkkosivujen sisältöä

Autamme sinua sisällöntuotannossa, esimerkiksi tuotetietojen, esittelysivujen ja blogitekstien luomisessa ja jakamisessa. Sisältö tulee olla kohderyhmää kiinnostavaa, hyödyllistä ja rakentaa asiantuntijuutta. Varmistamme aina, että sisältö on hakukoneoptimoitua. Muistathan myös säännön 20/80-sisällöintuotannossa? Se tarkoittaa, että 20 % on sisältöä ja 80 % jakamista. Voimme tehdä brändeillesi verkkomainontaa Googlen hakuverkostossa ja displayverkostossa, LinkedIn:ssä sekä Facebookissa. Autamme sinua myös mittaamaan sisällön vaikutuksia ja parantamaan jo olemassa olevaa sisältöä.

Sisältösuunnitelma strukturoi nykyajan sisältökaaoksen. Autamme sinua tekemään myös sisältösuunnitelman- - miksi, mitä, missä muodossa ja kanavassa, kenelle, aikataulut ja resurssit. Olemme itseasiassa tehneet asiakkaillemme sisältösuunnitelmia jo yli kymmenen vuotta. Aiemmin puhuimme asiakkaiden asiointiprosesseista ja konseptisuunnittelusta, kun nykyään sisältösuunnitelmiin liittyy ostopersoonien ostopolut.

Panosta hakukone-optimoituun sisältöön, koska

 

Ostaminen on muuttunut. Nykyajan ostaja hakee tietoa itsenäisesti ja useimmiten internetistä. Kun asiakas lopulta ottaa yhteyttä palvelua tarjoavaan yritykseen, hän on jo vertaillut ja karsinut vaihtoehtoja. Hyvä sisältö myös vähentää toistuvia asiakaskyselyjä. 

 

Asiakas ostaa ratkaisuja. Asiakas ei osta pelkkää tuotetta, vaan merkityksiä ja ratkaisuja. Myyjät saattavat käyttää teknologialähtöisiä termejä tuotteesta puhuessaan, kuin ostaja lähestyykin tuotetta ratkaisulähtöisesti.

 

Markkinointi- ja myyntikanavat ovat lisääntyneet. Mainostus on nykyään helpompaa, nopeampaa ja ajankohtaisempaa kuin koskaan aiemmin. Sisältösuunnitelma antaa suuntaviivat, millaista myyntikanavaa, miten ja milloin yrityksen kannattaa käyttää erityyppisille asiakkaille.

Pyydä meiltä maksuton kartoitus sisällön parantämiseen

Analysoimme verkkosivujesi sisällön, sen hakukonelöydettävyyden ja kävijän kulkeman polun ostavaksi asiakkaaksi.

Omat sisällöt asiakkaiden eri ostovaiheisiin

Autamme sinua erityyppisten sisältöjen luomisessa, hakukonelöydettävyydessä ja mittaamisessa. Hyvä sisältö puhuttelee kohderyhmää sen jokaisessa ostopolun vaiheessa, myös oston jälkeen ja uusintaostoissa. Esimerkiksi verkkokaupassa saattaa olla eri ostovaiheille eri sivuja - informoiva sivu, navigoiva sivu ja myyvä sivu. 

Verkkosivuilla kannattaa kertoa selkeästi tuotteista, ja näiden tilaus- ja toimitustavoista, käyttökohteista, huollosta, kierrätyksestä ja hinnoista. Laajat tuotetiedot helpottavat asiakkaan tuotevertailua ja -valintaa, ja samalla yrityksen toiminta näyttäytyy luotettavana. Usein esitetyistä kysymyksistä voidaan tehdä myös listauksia (FAQ, Q&A), jotka vähentävät toistuvia asiakaskyselyjä. Laadukasta sisältöä kannattaa tarjoja sekä tekstinä, kuvina että videoina.

Kiinnostus

Verkkosivujen sisältö
Blogit ja artikkelit
Tuotetieto
Listat (FAQ, Q&A)
Uutiset
SOME
Pelit ja testit
videot

Vertailu

Suositukset
Tuotetestaukset
Tuoteominaisuudet
Referenssiasiakkaat
E-kirjat ja oppaat
Artikkelit ja tutkimukset

Arviointi ja päätös

Tuotevertailu
Tuotespeksit
Tilaus- ja toimitustiedot
Tuotekirjallisuus
Toimittajavertailu
Takuut ja standardit
Ympäristötekijät

Asiakkaan ylläpito

Käyttöopas
Tukipalvelut
Huolto
Kierrätys
Lisäosat


Blogi

05.03.2018

Syitä vai tekosyitä – myynnin digitalisoinnin neljä estettä

Tutkimuksemme mukaan vain noin kolmannes yrityksistä tarjoaa räätälöityjä asiointipalveluja tai avoimen verkkokaupan asiakkailleen. Miksi?

Lue lisää

26.02.2018

Mikä myynnin digitalisoimisessa pelottaa?

Teknisen Kaupan Liiton kanssa teettämämme Myynnin digiaste 2018 -kartoituksen loppuraportti on ollut meille hämmentävää luettavaa. Kartoitus nimittäin paljastaa myynnin odotusten ja panostusten välillä us....

Lue lisää

Jätä yhteydenottopyyntö, palaamme asiaan mahdollisimman pian!

e21 somessa

e21 tiedotteet