Liiketoiminnan digitalisoinnin palvelut

Google partner badge

Onnistuneen asiakaskokemuksen perustan luovat käyttäjälähtöinen suunnittelu ja toimialan erityispiirteiden ymmärtäminen. Siksi loppukäyttäjien tarpeiden ymmärtäminen ja niiden yhdistäminen teollisuuden ja teknisen alan yritysten liiketoiminnallisiin tavoitteisiin ovat meidän toiminnan kulmakiviä.

Saat meiltä kokonaisvaltaisen palvelun oman liiketoimintasi digitalisointiin oletpa sitten digitalisoinnin alkutaipaleella tai jo pidemmälle edennyt konkari. Tarjoamme palveluita maksuttomasta DigiSparrauksesta kansainvälisten ratkaisujen toimittamiseen ja ylläpitoon. Asiantuntijamme palvelevat sinua yli 16 vuoden kokemuksella ja parhaan mahdollisen toteutuksen mahdollistavat meidän ketterät toimintamallit ja itseohjautuvat tiimit.

Analytiikka ja liiketoiminnan optimointi on osa jokaista asiakasprojektiamme, jos vain asiakas näin haluaa. Ja miksi ei haluaisi. Olemmehan Google Partners –sertifioiutu kumppani. Mobiili ja monikanavaisuus ovat meille itsestäänselvyyksiä, jotka on huomioitu niin taustaratkaisuissa kuin testatuissa konsepteissamme.

Tutustu palveluihimme:

e21:n maksuttomat pikaoppaat

syvennä ymmärrystä aihepiiristä tuotetiedonhallinnan ja B2B verkkokaupan pikaoppailla.

Lataa e21:n maksuttomat oppaat!

Blogi

07.04.2017

Asiakaskokemus digitalisoinnin askelkarttana

Arvioimalla oman tuotteen tai palvelun roolia osana asiakkaan omaa, kontekstisidonnaista toimintaa, tuo usein uutta perspektiiviä palvelun tai tuotteen kehittämiseen

Lue lisää

22.03.2017

Kylmäsoitoista asiantuntevaan myyntiin

Nykypäivän B2B-myyjän työnkuva alkaa siitä, että hän selvittää mistä yrityksistä tullaan verkkopalveluun ja mistä aiheesta kävijä on ollut kiinnostunut. Tämän jälkeen myyjä selvittää, keneen yrityksessä v....

Lue lisää

Jätä yhteydenottopyyntö, palaamme asiaan mahdollisimman pian!